עוגת אגוזים עם מילוי
החומרים הדרושים:
לבצק פריך לבן: חצי כוס סוכר, 150 גרם מרגרינה, 2 וחצי כוסות קמחתופח, 2 חלמונים, קליפת לימון מגורדת.
לבצק פריך שוקולד: 43 כוס סוכר,200 גרם, 2 וחצי כוסות קמח תופח, 5 כפות קקאו, 1 ביצה, כף ת.ווניל.
למילוי: 32 כוס חלב או מים, 250 גרם בוטנים או אגוזים קלויים וטחונים דק{כ 31 2 כוס}, 32 כוס פירורי ביסקוויט, 43 כוס סוכר, 31 כוס צימוקים, 50 גרם מרגרינה, קליפת לימון מגורדת, מעט קינמון, 1 ביצה למריחה.
אופן ההכנה:
להכנה המילוי: להרתיח את החלב או המים עם הסוכר והמרגרינה. להוסיף את הבוטנים או האגוזים ולהרתיח שנית להרחיק מן האש להוסיף את יתר החומרים למילוי לערבב ולקרר.
להכנת הבצק הלבן: לערבב בכערה את החומרים היבשים ואז להוסיף את החומרים הרטובים {את המרגרינה עדיף להמים המיקרוגל} ללוש ולהכין בצק.
להכנת בצק השוקולד: אותו דבר כמו הכנת הבצק הלבן.
לשמן תבנית בגודל 30X30 לרפד בו את בצק השוקולד לשטוח מעליו את המילוי לכסות בבצק השני {הלבן} למרוח בביצה טרופה וליצור סימנים בצורת קשת בעזרת מזלג לאפות בחום בינוני כ 40 עד 50 דקות.
בתאבון
החומרים הדרושים:
לבצק פריך לבן: חצי כוס סוכר, 150 גרם מרגרינה, 2 וחצי כוסות קמחתופח, 2 חלמונים, קליפת לימון מגורדת.
לבצק פריך שוקולד: 43 כוס סוכר,200 גרם, 2 וחצי כוסות קמח תופח, 5 כפות קקאו, 1 ביצה, כף ת.ווניל.
למילוי: 32 כוס חלב או מים, 250 גרם בוטנים או אגוזים קלויים וטחונים דק{כ 31 2 כוס}, 32 כוס פירורי ביסקוויט, 43 כוס סוכר, 31 כוס צימוקים, 50 גרם מרגרינה, קליפת לימון מגורדת, מעט קינמון, 1 ביצה למריחה.
אופן ההכנה:
להכנה המילוי: להרתיח את החלב או המים עם הסוכר והמרגרינה. להוסיף את הבוטנים או האגוזים ולהרתיח שנית להרחיק מן האש להוסיף את יתר החומרים למילוי לערבב ולקרר.
להכנת הבצק הלבן: לערבב בכערה את החומרים היבשים ואז להוסיף את החומרים הרטובים {את המרגרינה עדיף להמים המיקרוגל} ללוש ולהכין בצק.
להכנת בצק השוקולד: אותו דבר כמו הכנת הבצק הלבן.
לשמן תבנית בגודל 30X30 לרפד בו את בצק השוקולד לשטוח מעליו את המילוי לכסות בבצק השני {הלבן} למרוח בביצה טרופה וליצור סימנים בצורת קשת בעזרת מזלג לאפות בחום בינוני כ 40 עד 50 דקות.
בתאבון
הכותבת איריס מזרחי, מבית מאפה דונדודש אופה אמנותית מקצועית ובעלת וותק רב בעוגות מאפה .
המתכונים של איריס מדונדוש שישדרג לכם את האירוע בכמה מדרגות ותהיה לכם יחודית , טעימה, מופלאה, רכות וטעימות שמשאירות טעם של עוד בפה
http://www.doondosh.net
המתכונים של איריס מדונדוש שישדרג לכם את האירוע בכמה מדרגות ותהיה לכם יחודית , טעימה, מופלאה, רכות וטעימות שמשאירות טעם של עוד בפה
http://www.doondosh.net