עוגת משמש מצופה
החומרים הדרושים:
125 גרם מרגרינה
32 כוס סוכר, 2 ביצים
1 כוס גדושה קמח, 1 כפית א.אפייה
קליפת לימון מגורדת
1 קופסא משמש משומר
1 קופסא ג'לי בזק אוסם
אופן ההכנה:
משמנים תבנית קפיצית קוטר 24.
לטרוף את המרגרינה עם הסוכר, להוסיף את הביצים תוך כדי טריפה עד שהעיסה נעשית קצפית להוסיף את הקמח, קליפת הלימון וא.האפייה ומערבבים היטב. למרוח את העיסה על התבנית לסנן את המשמש מין המיץ ולהניח בצורת מעגל על הבצק ומשמש אחד במרכז שיהיה יפה לאפות בחום בינוני כ 30 דקות לצנן את העוגה. להכין ג'ילי בזק אוסם לפי ההוראות שעל גבי הקופסא לקרר מעט {אך לא יותר מידי שלא יתקשה} לצקת מעל העוגה ולהכניס למקרר עד להיתקשות מוחלטת של הג'לי
בתאבון
החומרים הדרושים:
125 גרם מרגרינה
32 כוס סוכר, 2 ביצים
1 כוס גדושה קמח, 1 כפית א.אפייה
קליפת לימון מגורדת
1 קופסא משמש משומר
1 קופסא ג'לי בזק אוסם
אופן ההכנה:
משמנים תבנית קפיצית קוטר 24.
לטרוף את המרגרינה עם הסוכר, להוסיף את הביצים תוך כדי טריפה עד שהעיסה נעשית קצפית להוסיף את הקמח, קליפת הלימון וא.האפייה ומערבבים היטב. למרוח את העיסה על התבנית לסנן את המשמש מין המיץ ולהניח בצורת מעגל על הבצק ומשמש אחד במרכז שיהיה יפה לאפות בחום בינוני כ 30 דקות לצנן את העוגה. להכין ג'ילי בזק אוסם לפי ההוראות שעל גבי הקופסא לקרר מעט {אך לא יותר מידי שלא יתקשה} לצקת מעל העוגה ולהכניס למקרר עד להיתקשות מוחלטת של הג'לי
בתאבון
הכותבת איריס מזרחי, מבית מאפה דונדודש אופה אמנותית מקצועית ובעלת וותק רב בעוגות מאפה .
המתכונים של איריס מדונדוש שישדרג לכם את האירוע בכמה מדרגות ותהיה לכם יחודית , טעימה, מופלאה, רכות וטעימות שמשאירות טעם של עוד בפה
http://www.doondosh.net
המתכונים של איריס מדונדוש שישדרג לכם את האירוע בכמה מדרגות ותהיה לכם יחודית , טעימה, מופלאה, רכות וטעימות שמשאירות טעם של עוד בפה
http://www.doondosh.net