עוגת חלבה וסומסום {ללא אפייה}
החומרים הדרושים:
100 גרם חלבה מפוררת
50 גרם מרגרינה
3 כפות דבש, 2 כפות סוכר
1 כפית נס קפה
4 כוסות פיצפוצי אורז
50 גרם סומסום קלוי
אופן ההכנה:
שמים בסיר את החלבה, המרגרינה, הדבש, הסוכר והנס קפה מערבבים על אש בינונית כמה דקות כשהתערובת מיתאחדת מסירים מהאש ומקררים, מוסיפים לתערובת את פיצפוצי האורז מערבבים היטב בכף שוטחים את התערובת בתבנית משומנת ומחליקים בכף בוזקים את הסומסום הקלוי מעל העוגה ומאחסנים במקרר העוגה מתאחדת ומתקשה רק לאחר כמה שעות חותכים לריבועים ומגישים קר
ניתן לסדר מראש בסלסלאות נייר {מנג'טים} בימקום בתבנית.
בתאבון
החומרים הדרושים:
100 גרם חלבה מפוררת
50 גרם מרגרינה
3 כפות דבש, 2 כפות סוכר
1 כפית נס קפה
4 כוסות פיצפוצי אורז
50 גרם סומסום קלוי
אופן ההכנה:
שמים בסיר את החלבה, המרגרינה, הדבש, הסוכר והנס קפה מערבבים על אש בינונית כמה דקות כשהתערובת מיתאחדת מסירים מהאש ומקררים, מוסיפים לתערובת את פיצפוצי האורז מערבבים היטב בכף שוטחים את התערובת בתבנית משומנת ומחליקים בכף בוזקים את הסומסום הקלוי מעל העוגה ומאחסנים במקרר העוגה מתאחדת ומתקשה רק לאחר כמה שעות חותכים לריבועים ומגישים קר
ניתן לסדר מראש בסלסלאות נייר {מנג'טים} בימקום בתבנית.
בתאבון
הכותבת איריס מזרחי, מבית מאפה דונדודש אופה אמנותית מקצועית ובעלת וותק רב בעוגות מאפה .
המתכונים של איריס מדונדוש שישדרג לכם את האירוע בכמה מדרגות ותהיה לכם יחודית , טעימה, מופלאה, רכות וטעימות שמשאירות טעם של עוד בפה
http://www.doondosh.net
המתכונים של איריס מדונדוש שישדרג לכם את האירוע בכמה מדרגות ותהיה לכם יחודית , טעימה, מופלאה, רכות וטעימות שמשאירות טעם של עוד בפה
http://www.doondosh.net