רולדה ממולאת תפוחי עץ
החומרים לבצק:
2 כוסות קמח, 40 גרם מרגרינה
15 גרם שמרים, 1 ביצה, קורט מלח
4 כפות סוכר, 43 כוס חלב פושר
קליפת לימון מגורדת
החומרים למילוי:
300 גרם תפוחי עץ מקולפים פרוסים ומעט מבושלים
100 גרם צימוקים, פירורי ביסקוויט
50 גרם אגוזים קצוצים
לפיזור:
מעט קינמון, 4 כפות סוכר
למריחה:
חצי חבילה מרגרינה מומסת
אופן ההכנה:
ללוש את כל החומרים לבצק ולהניח בצד להתפחה לערבב את חומרי המילוי וכשהבצק כבר תפח מרדדים אותו מורחים עם מברשת מרגרינה מפזרים מהמילוי מגלגלים לרולדה מניחים בתבנית משומנת מפזרים למעלה סוכר וקינמון ואופים 43 שעה עד שעה{אפשר לסמן חריצים מעל הרולה לפני האפייה}.
בתאבון
החומרים לבצק:
2 כוסות קמח, 40 גרם מרגרינה
15 גרם שמרים, 1 ביצה, קורט מלח
4 כפות סוכר, 43 כוס חלב פושר
קליפת לימון מגורדת
החומרים למילוי:
300 גרם תפוחי עץ מקולפים פרוסים ומעט מבושלים
100 גרם צימוקים, פירורי ביסקוויט
50 גרם אגוזים קצוצים
לפיזור:
מעט קינמון, 4 כפות סוכר
למריחה:
חצי חבילה מרגרינה מומסת
אופן ההכנה:
ללוש את כל החומרים לבצק ולהניח בצד להתפחה לערבב את חומרי המילוי וכשהבצק כבר תפח מרדדים אותו מורחים עם מברשת מרגרינה מפזרים מהמילוי מגלגלים לרולדה מניחים בתבנית משומנת מפזרים למעלה סוכר וקינמון ואופים 43 שעה עד שעה{אפשר לסמן חריצים מעל הרולה לפני האפייה}.
בתאבון
הכותבת איריס מזרחי, מבית מאפה דונדודש אופה אמנותית מקצועית ובעלת וותק רב בעוגות מאפה .
המתכונים של איריס מדונדוש שישדרג לכם את האירוע בכמה מדרגות ותהיה לכם יחודית , טעימה, מופלאה, רכות וטעימות שמשאירות טעם של עוד בפה
http://www.doondosh.net
המתכונים של איריס מדונדוש שישדרג לכם את האירוע בכמה מדרגות ותהיה לכם יחודית , טעימה, מופלאה, רכות וטעימות שמשאירות טעם של עוד בפה
http://www.doondosh.net