עוגת גלידה בטעם שוקולד {קסטה}
החומרים הדרושים:
1 חבילה בסקוויט קסטה {חשוב מאוד שיהיה בסקוויט קסטה ולא רגיל}
200 גרם מרגרינה
200 גרם שוקולד מריר
רבע כוס מים
4 בצים מופרדות
250 גרם גבינה לבנה
כף ת.ווניל
1 כוס סוכר
אופן ההכנה:
בתבנית מרובעת מרפדים את הביסקוויטים בצורה מסודרת אחד ליד השני מחממים בסיר על אש קטנה את המרגרינה השוקולד והמים מערבבים עד שהכל נמס מסירים מהאש ומוסיפים תוך כדי עירבוב את החלמונים הגבינה ות.הווניל. מקציפים את החלבונים עם כוס סוכר ומקפלים בזהירות את הקצף לתערובת השוקולד, מורחים חצי מהתערובת על הביסקוויטים מניחים שיכבת ביסקוויטים נוספת ומורחים מעל את שאר התערובת ושוב ביסקוויט מניחים בהקפאה לכמה שעות או לפחות לילה שלם.
בתאבון
החומרים הדרושים:
1 חבילה בסקוויט קסטה {חשוב מאוד שיהיה בסקוויט קסטה ולא רגיל}
200 גרם מרגרינה
200 גרם שוקולד מריר
רבע כוס מים
4 בצים מופרדות
250 גרם גבינה לבנה
כף ת.ווניל
1 כוס סוכר
אופן ההכנה:
בתבנית מרובעת מרפדים את הביסקוויטים בצורה מסודרת אחד ליד השני מחממים בסיר על אש קטנה את המרגרינה השוקולד והמים מערבבים עד שהכל נמס מסירים מהאש ומוסיפים תוך כדי עירבוב את החלמונים הגבינה ות.הווניל. מקציפים את החלבונים עם כוס סוכר ומקפלים בזהירות את הקצף לתערובת השוקולד, מורחים חצי מהתערובת על הביסקוויטים מניחים שיכבת ביסקוויטים נוספת ומורחים מעל את שאר התערובת ושוב ביסקוויט מניחים בהקפאה לכמה שעות או לפחות לילה שלם.
בתאבון
הכותבת איריס מזרחי, מבית מאפה דונדודש אופה אמנותית מקצועית ובעלת וותק רב בעוגות מאפה .
המתכונים של איריס מדונדוש שישדרג לכם את האירוע בכמה מדרגות ותהיה לכם יחודית , טעימה, מופלאה, רכות וטעימות שמשאירות טעם של עוד בפה
http://www.doondosh.net
המתכונים של איריס מדונדוש שישדרג לכם את האירוע בכמה מדרגות ותהיה לכם יחודית , טעימה, מופלאה, רכות וטעימות שמשאירות טעם של עוד בפה
http://www.doondosh.net