עוגת פירות יבשים
החומרים הדרושים:
חצי כוס סוכר
43 כוס קמח
א.אפייה, 2 ביצים
200 גרם פירות יבשים {צימוקים, תאנים, משמש, תמרים וכו",,,,,,,}
200 גרם אגוזים או שקדים
אופן ההכנה:
מערבלים את כל החומרים יחד במיקסר אין צורך לחתוך את הפירות יבשים או לקלות את האגוזים.
יוצקים לתבנית משומנת ומקומחת ואופים כ 50 עד 60 דקות לאחר האפייה אפשר לעטוף אותה בנייר אלומניום ולשמור לזמן ממושך, לפני ההגשה פורסים דק מאוד.
בתאבון
החומרים הדרושים:
חצי כוס סוכר
43 כוס קמח
א.אפייה, 2 ביצים
200 גרם פירות יבשים {צימוקים, תאנים, משמש, תמרים וכו",,,,,,,}
200 גרם אגוזים או שקדים
אופן ההכנה:
מערבלים את כל החומרים יחד במיקסר אין צורך לחתוך את הפירות יבשים או לקלות את האגוזים.
יוצקים לתבנית משומנת ומקומחת ואופים כ 50 עד 60 דקות לאחר האפייה אפשר לעטוף אותה בנייר אלומניום ולשמור לזמן ממושך, לפני ההגשה פורסים דק מאוד.
בתאבון
הכותבת איריס מזרחי, מבית מאפה דונדודש אופה אמנותית מקצועית ובעלת וותק רב בעוגות מאפה .
המתכונים של איריס מדונדוש שישדרג לכם את האירוע בכמה מדרגות ותהיה לכם יחודית , טעימה, מופלאה, רכות וטעימות שמשאירות טעם של עוד בפה
http://www.doondosh.net
המתכונים של איריס מדונדוש שישדרג לכם את האירוע בכמה מדרגות ותהיה לכם יחודית , טעימה, מופלאה, רכות וטעימות שמשאירות טעם של עוד בפה
http://www.doondosh.net