עוגת גבינה ללא אפייה
רבע קילו ביסקוויטים:
לסדר את הביסקוויטים בתבנית רצוי מפירקס.
-------------------------------------------
750 גרם גבינה לבנה
רבע כוס סוכר
3 חלמונים
1 אינסטינד פודינג ווניל
להכניס את כל החומרים לקערה לבחוש היטב עד שמיתקבלת תערובת אחידה.
-------------------------------------------
3 חלבונים
רבע כוס סוכר
להקציף ולהוסיף את הסוכר בהדרגה.
------------------------------------------
להוסיף את הקצף לתערובת הגבינה בתנועות עטיפה לשטח את התערובת על הביסקוויטים לכסות את התבנית ולשים את העוגה לפחות 5 שעםת במקרר לפני ההגשה.
בתאבון
רבע קילו ביסקוויטים:
לסדר את הביסקוויטים בתבנית רצוי מפירקס.
-------------------------------------------
750 גרם גבינה לבנה
רבע כוס סוכר
3 חלמונים
1 אינסטינד פודינג ווניל
להכניס את כל החומרים לקערה לבחוש היטב עד שמיתקבלת תערובת אחידה.
-------------------------------------------
3 חלבונים
רבע כוס סוכר
להקציף ולהוסיף את הסוכר בהדרגה.
------------------------------------------
להוסיף את הקצף לתערובת הגבינה בתנועות עטיפה לשטח את התערובת על הביסקוויטים לכסות את התבנית ולשים את העוגה לפחות 5 שעםת במקרר לפני ההגשה.
בתאבון
הכותבת איריס מזרחי, מבית מאפה דונדודש אופה אמנותית מקצועית ובעלת וותק רב בעוגות מאפה .
המתכונים של איריס מדונדוש שישדרג לכם את האירוע בכמה מדרגות ותהיה לכם יחודית , טעימה, מופלאה, רכות וטעימות שמשאירות טעם של עוד בפה
http://www.doondosh.net
המתכונים של איריס מדונדוש שישדרג לכם את האירוע בכמה מדרגות ותהיה לכם יחודית , טעימה, מופלאה, רכות וטעימות שמשאירות טעם של עוד בפה
http://www.doondosh.net