עוגת קוקוס ופינה קולדה
החומרים:
8 ביצים
אחד ושליש כוס סוכר
100 גרם פתיתי קוקוס
2 כוסות קמח
1 שקית א.אפייה
50 גרם פיצפוצי שוקולד
1 סוכל ווניל
גרידה מלימון אחד
לקרם:
200 גרם חמאה
1 כוס א.סוכר
3 חלמונים
2-1 כוסיות פינה קולדה
לטיפטוף 2 כוסיות פינה קולדה
150 גרם פתיתי קוקוס לציפוי
אופן ההכנה:
מקציפים את 8 הביצים {שלמות} עם הסוכר במערבל {לנפך פי 5} כאשר העיסה סמיכה ואוורירית, בפעולת עטיפה זהירה בעזרת כף עץ מערבבים את הקמח הקוקוס פיצפוצי השוקולד ס.הווניל גרידת הלימון וא.האפייה ואופים בחום בינוני.
הכנת הקרם:
מקציפים היטב את החמאה עם א.הסוכר ומוסיפים חלמון אחר חלמון וכן את הפינה קולדה תוך כדי הקצפה. לאחר קירור מוחלט של העוגה חוצים אותה לרוחב מטפטפים על כל מחצית כוסית פינה קולדה. ממלאים בקרם מכסים חזרה וחורחים למעלה ובצדדים את הקרם הנותר.
מפזרים למעלה ובצדדים פתיתי קוקוס קלויים ומקררים היטב.
בתאבון
החומרים:
8 ביצים
אחד ושליש כוס סוכר
100 גרם פתיתי קוקוס
2 כוסות קמח
1 שקית א.אפייה
50 גרם פיצפוצי שוקולד
1 סוכל ווניל
גרידה מלימון אחד
לקרם:
200 גרם חמאה
1 כוס א.סוכר
3 חלמונים
2-1 כוסיות פינה קולדה
לטיפטוף 2 כוסיות פינה קולדה
150 גרם פתיתי קוקוס לציפוי
אופן ההכנה:
מקציפים את 8 הביצים {שלמות} עם הסוכר במערבל {לנפך פי 5} כאשר העיסה סמיכה ואוורירית, בפעולת עטיפה זהירה בעזרת כף עץ מערבבים את הקמח הקוקוס פיצפוצי השוקולד ס.הווניל גרידת הלימון וא.האפייה ואופים בחום בינוני.
הכנת הקרם:
מקציפים היטב את החמאה עם א.הסוכר ומוסיפים חלמון אחר חלמון וכן את הפינה קולדה תוך כדי הקצפה. לאחר קירור מוחלט של העוגה חוצים אותה לרוחב מטפטפים על כל מחצית כוסית פינה קולדה. ממלאים בקרם מכסים חזרה וחורחים למעלה ובצדדים את הקרם הנותר.
מפזרים למעלה ובצדדים פתיתי קוקוס קלויים ומקררים היטב.
בתאבון
הכותבת איריס מזרחי, מבית מאפה דונדודש אופה אמנותית מקצועית ובעלת וותק רב בעוגות מאפה .
המתכונים של איריס מדונדוש שישדרג לכם את האירוע בכמה מדרגות ותהיה לכם יחודית , טעימה, מופלאה, רכות וטעימות שמשאירות טעם של עוד בפה
http://www.doondosh.net
המתכונים של איריס מדונדוש שישדרג לכם את האירוע בכמה מדרגות ותהיה לכם יחודית , טעימה, מופלאה, רכות וטעימות שמשאירות טעם של עוד בפה
http://www.doondosh.net