עוגת דובדבנים בנוסח אנגלי
החומרים הדרושים:
200 גרם חמאה
1 כוס סוכר
גרידה מלימון אחד
4 ביצים מופרדות
1 כוס ברנדי
1 וחצי כוס קמח תופח
100 גרם דובדבנים מסוכרים קצוצים גס
2X50 שבבי שקדים
50 גרם ריבת משמש או דובדבנים
אופן ההכנה:
מקציפים את החמאה עם הסוכר מוסיפים את גרידת הלימון ובאיטיות רבה את החלמונים והברנדי. מערבבים את הקמח עם הדובדבנים הצימוקים והשקדים מוסיפים לסירוגים את תערובת הקמח וחלבונים לא מוקצפים עד שנוצרת עיסה חלקה. מכניסים לתבנית אינגליש קייק משומנת ואופים כ 40 דקות .
לאחר האפייה מורחים מלמעלה ריבה ומפזרים את שארית השקדים.
בתאבון
הכותבת איריס מזרחי, מבית מאפה דונדודש אופה אמנותית מקצועית ובעלת וותק רב בעוגות מאפה .
המתכונים של איריס מדונדוש שישדרג לכם את האירוע בכמה מדרגות ותהיה לכם יחודית , טעימה, מופלאה, רכות וטעימות שמשאירות טעם של עוד בפה
http://www.doondosh.net
המתכונים של איריס מדונדוש שישדרג לכם את האירוע בכמה מדרגות ותהיה לכם יחודית , טעימה, מופלאה, רכות וטעימות שמשאירות טעם של עוד בפה
http://www.doondosh.net