עוגת השרון
החומרים לבצק פריך:
250 גרם חמאה
43 1 כוסות אבקת סוכר
גרידה מלימון אחד
1 חבילה קמח אוסם תופח
130 גרם אגוזי מלך טחונית דק
החומרים למילוי:
1 וחצי קופסאות שמנת מתוקה
1 חבילה אינסטנד פודינג ווניל
1 ס.ווניל
100 גרם אגוזי מלך טחונים דק
אופן ההכנה:
מנפית את הקמח בקערה. לחוד, מערבבים בעזרת כף עץ או מערבל את כל יתר החומרים. יוצרים גומה בקמח ולתוכה מכניסים את כל החומרים המעורבבים מעבדים קצרות עד שכל הקמח נעלם יוצרים קובייה עוטפים בנילון ניצמד ומאחסנים במקרר לחצי שעה לפחות.
מרדדים את הבצק לתבנית מרובעת בגודל 30X30 מחוררים בערת מזלג ולאחר מנוחה של כרבע שעה אופים לצבע זהוב בעוד הבצק חם חוצים אותו לשניים ומקררים.
הכנת המילוי:
מקציפים את השמנת מתוקה עם הפודינג מוסיפים ס.ווניל ואת ומחצית מן האגוזים שנותרו 32 מן הקצפת שמים על אחד הצאים של הבצק מיישרים ומכסים במחצית הנותרת למעלה חורחים את הקצפת הנותרת ומפזרים את שארית האגוזים מקררים היטב וחותכים למנות בעזרת סכין משור חדה.
בתאבון
הכותבת איריס מזרחי, מבית מאפה דונדודש אופה אמנותית מקצועית ובעלת וותק רב בעוגות מאפה .
המתכונים של איריס מדונדוש שישדרג לכם את האירוע בכמה מדרגות ותהיה לכם יחודית , טעימה, מופלאה, רכות וטעימות שמשאירות טעם של עוד בפה
http://www.doondosh.net
המתכונים של איריס מדונדוש שישדרג לכם את האירוע בכמה מדרגות ותהיה לכם יחודית , טעימה, מופלאה, רכות וטעימות שמשאירות טעם של עוד בפה
http://www.doondosh.net