עוגת ט"ו בשבט
החומרים הדרושים:
8 ביצים
1 וחצי כוס סוכר
150 גרם שוקולד מריר מגורד
100 גרם פירורי לחם, 1 כף קינמון
200 גרם פירות יבשים חתוכים דק { מישמש תמרים תאנים וכ"ו}
50 גרם חמאה מומסת
אופן ההכנה:
מערבבים את כל החומרים חוץ מהחלבונים ו1 כוס סוכר. לאחר מכן מקציפים את החלבונים עם 1 כוס הסוכר מוסיפים את תערובת החלמונים לתערובת זו מערבבים קלות בתנועות עטיפה יוצקים לתבנית משומנת ואופים בחום בינוני כ 50 דקות מקררים ומפזרים מלמעלה א.סוכר.
בתאבון
הכותבת איריס מזרחי, מבית מאפה דונדודש אופה אמנותית מקצועית ובעלת וותק רב בעוגות מאפה .
המתכונים של איריס מדונדוש שישדרג לכם את האירוע בכמה מדרגות ותהיה לכם יחודית , טעימה, מופלאה, רכות וטעימות שמשאירות טעם של עוד בפה
http://www.doondosh.net
המתכונים של איריס מדונדוש שישדרג לכם את האירוע בכמה מדרגות ותהיה לכם יחודית , טעימה, מופלאה, רכות וטעימות שמשאירות טעם של עוד בפה
http://www.doondosh.net