לחמניות לפסח
ניתן להוסיף זיתים ללחמניות
החומרים הדרושים:
2 כוסות קמח מצות דק
כפית מלח, כף סוכר
רבע כוס שמן או 100 גרם מרגרינה
4 ביצים, 1 כוס מים פושרים
אופן ההכנה:
מערבבים בקרעה את הקמח מצות עם הסוכר והמלח. מרתיחים את המים והשמן יוצקים על הקמח מערבבים ומקררים. מוסיפים את הביצים אחת אחת תוך כדי ערבוב ומשהים כרבע שעה למנוחה. יוצרים לחמניות בידיים משומנות או מניחים בתוך תבנית שקעים משומנת ואופים בחום בינוי 20-30 דקות עד שמתקבל צבע חום בהיר
בתאבון
ניתן להוסיף זיתים ללחמניות
החומרים הדרושים:
2 כוסות קמח מצות דק
כפית מלח, כף סוכר
רבע כוס שמן או 100 גרם מרגרינה
4 ביצים, 1 כוס מים פושרים
אופן ההכנה:
מערבבים בקרעה את הקמח מצות עם הסוכר והמלח. מרתיחים את המים והשמן יוצקים על הקמח מערבבים ומקררים. מוסיפים את הביצים אחת אחת תוך כדי ערבוב ומשהים כרבע שעה למנוחה. יוצרים לחמניות בידיים משומנות או מניחים בתוך תבנית שקעים משומנת ואופים בחום בינוי 20-30 דקות עד שמתקבל צבע חום בהיר
בתאבון
זמן הכנות:זמן בישול:סה"כ זמן הכנה:
הכותבת איריס מזרחי, מבית מאפה דונדודש אופה אמנותית מקצועית ובעלת וותק רב בעוגות מאפה .
המתכונים של איריס מדונדוש שישדרג לכם את האירוע בכמה מדרגות ותהיה לכם יחודית , טעימה, מופלאה, רכות וטעימות שמשאירות טעם של עוד בפה
http://www.doondosh.net
המתכונים של איריס מדונדוש שישדרג לכם את האירוע בכמה מדרגות ותהיה לכם יחודית , טעימה, מופלאה, רכות וטעימות שמשאירות טעם של עוד בפה
http://www.doondosh.net