. כדורי שוקולד לפסח
החומרים הדרושים:
7 מצות, 1 כוס מים
רבע כוס קמח מצות
1 מרגרינה, 1 וחצי כוס סוכר
50 גרם שוקולד, 9 כפות קקאו
100 גרם צימוקים { לא חובה }
100 גרם אגוזים { לא חובה }
כף ת.רום, 2 כפות יין
אופן ההכנה:
מפוררים את 7 המצות הקערה יוצקים 1 כוס מים חמים ומערבבים.
בקערה נפרדת ממיסים: את הסוכר, שוקולד, קקאו והמרגרינה ומביאים לרתיחה מוסיפים את יתר המצות שריסקנו רום ויין ומערבבים מוסיפים אגוזים וצימוקים עם רוצים ומערבבים מניחים להתקרר מעט { אך לא לקירור מוחלט } יוצרים כדורים ניתן לגלגל בקוקוס להניח בתוך סלסלאות נייר או לגלגל לגלילה כמו נקניק ואחר כך לפרוס בכל אופן בשתי הצורות צריך להקפיא לכמה שעות.
בתאבון
החומרים הדרושים:
7 מצות, 1 כוס מים
רבע כוס קמח מצות
1 מרגרינה, 1 וחצי כוס סוכר
50 גרם שוקולד, 9 כפות קקאו
100 גרם צימוקים { לא חובה }
100 גרם אגוזים { לא חובה }
כף ת.רום, 2 כפות יין
אופן ההכנה:
מפוררים את 7 המצות הקערה יוצקים 1 כוס מים חמים ומערבבים.
בקערה נפרדת ממיסים: את הסוכר, שוקולד, קקאו והמרגרינה ומביאים לרתיחה מוסיפים את יתר המצות שריסקנו רום ויין ומערבבים מוסיפים אגוזים וצימוקים עם רוצים ומערבבים מניחים להתקרר מעט { אך לא לקירור מוחלט } יוצרים כדורים ניתן לגלגל בקוקוס להניח בתוך סלסלאות נייר או לגלגל לגלילה כמו נקניק ואחר כך לפרוס בכל אופן בשתי הצורות צריך להקפיא לכמה שעות.
בתאבון
זמן הכנות:סה"כ זמן הכנה:
הכותבת איריס מזרחי, מבית מאפה דונדודש אופה אמנותית מקצועית ובעלת וותק רב בעוגות מאפה .
המתכונים של איריס מדונדוש שישדרג לכם את האירוע בכמה מדרגות ותהיה לכם יחודית , טעימה, מופלאה, רכות וטעימות שמשאירות טעם של עוד בפה
http://www.doondosh.net
המתכונים של איריס מדונדוש שישדרג לכם את האירוע בכמה מדרגות ותהיה לכם יחודית , טעימה, מופלאה, רכות וטעימות שמשאירות טעם של עוד בפה
http://www.doondosh.net