עוגת גבינה לפסח
החומרים לבצק:
2 כוסות קמח מצות
חצי כוס סוכר
כפית קינמון
100 גרם מרגרינה מומסת
לעיסת הגבינה:
4 ביצים, כוס סוכר
כף מיץ לימון, קורט מלח
גביע שמנת חמוצה
750 גרם גבינה לבנה
2 כפות קמח תפוחי אדמה
קליפת לימון מגורדת
אופן ההכנה:
מערבבים את כל חומרי הבצק מניחים בצד כחצי כוס בצק ושמים אותו בפריזר את יתר הבצק מרפדים על התבנית המשומנת
עיסת הגבינה:
מקציפים את הביצים והסוכר מוסיפים תוך כדי הקצפה את יתר החומרים המיועדים לעיסת הגבינה לפי הסדר ומקציפים יחד כדקה מעבירים את עיסת הגבינה על הבצק שבתבנית מוציאים את הבצק שהינחנו בפריזר ומפוררים על פומפיה גסה מעל הגבינה בצורה שווה ואופים בחום בינוני כשעה.
בתאבון
הכותבת איריס מזרחי, מבית מאפה דונדודש אופה אמנותית מקצועית ובעלת וותק רב בעוגות מאפה .
המתכונים של איריס מדונדוש שישדרג לכם את האירוע בכמה מדרגות ותהיה לכם יחודית , טעימה, מופלאה, רכות וטעימות שמשאירות טעם של עוד בפה
http://www.doondosh.net
המתכונים של איריס מדונדוש שישדרג לכם את האירוע בכמה מדרגות ותהיה לכם יחודית , טעימה, מופלאה, רכות וטעימות שמשאירות טעם של עוד בפה
http://www.doondosh.net