עוגת שוקולד לפסח { מעולה }
תבנית עגולה קוטר 28
החומרים הדרושים:
6 ביצים
חצי כוס שמן
1 וחצי כוס סוכר
2 כוסות קמח תפ"א
חצי כוס קמח מצה
4 כפות קקאו
1 א.אפייה
43 כוס אגוזי מלך שבורים גס
100 גרם שוקולד מריר קצוץ { או פיצפוצי שוקולד }
אופן ההכנה:
לערבב בקערה את החלמונים, חצי כוס שמן, קקאו, קמח תפ"א, קמח מצה 43 כוס סוכר ואבקת האפייה
בקערה נפרדת להקציף את החלבונים עם הסוכר שנותר להוסיף את בלילת החלמונים לערבב בתנועות
עטיפה לערבב את האגוזים עם השוקולד הקצוץ לבזוק עליו מעט קמח שלא ישקע ולהוסיף לתערובת לערבב בעדינות לישפוך לתבנית ולאפות על חום בינוני כשעה
בתאבון
תבנית עגולה קוטר 28
החומרים הדרושים:
6 ביצים
חצי כוס שמן
1 וחצי כוס סוכר
2 כוסות קמח תפ"א
חצי כוס קמח מצה
4 כפות קקאו
1 א.אפייה
43 כוס אגוזי מלך שבורים גס
100 גרם שוקולד מריר קצוץ { או פיצפוצי שוקולד }
אופן ההכנה:
לערבב בקערה את החלמונים, חצי כוס שמן, קקאו, קמח תפ"א, קמח מצה 43 כוס סוכר ואבקת האפייה
בקערה נפרדת להקציף את החלבונים עם הסוכר שנותר להוסיף את בלילת החלמונים לערבב בתנועות
עטיפה לערבב את האגוזים עם השוקולד הקצוץ לבזוק עליו מעט קמח שלא ישקע ולהוסיף לתערובת לערבב בעדינות לישפוך לתבנית ולאפות על חום בינוני כשעה
בתאבון
זמן הכנות:זמן בישול:סה"כ זמן הכנה:
הכותבת איריס מזרחי, מבית מאפה דונדודש אופה אמנותית מקצועית ובעלת וותק רב בעוגות מאפה .
המתכונים של איריס מדונדוש שישדרג לכם את האירוע בכמה מדרגות ותהיה לכם יחודית , טעימה, מופלאה, רכות וטעימות שמשאירות טעם של עוד בפה
http://www.doondosh.net
המתכונים של איריס מדונדוש שישדרג לכם את האירוע בכמה מדרגות ותהיה לכם יחודית , טעימה, מופלאה, רכות וטעימות שמשאירות טעם של עוד בפה
http://www.doondosh.net