. עוגת פירורים ושוקו ג'פס
החומרים הדרושים לעוגה:
3 כוסות קמח
1 שקית א.אפייה
1 כפית סודה לשתייה
200 גרם מרגרינה או כוס שמן
חצי כוס סוכרלבן,חצי כוס סוכר חום
3 ביצים, קורט מלח
1 גביע שמנת חמוצה
חצי חבילה שוקולד ג'פס
החומרים לציפוי:
1 כוס קמח, קורט מלח
4 כפות סוכר חום
100 גרם מרגרינה רכה
חצי חבילה שוקולד ג'פס
אופן ההכנה:
לחמם תנור מראש. לנפות יחד לתוך כערה קמח, א.אפייה, סודה לשתייה ומלח. בכלי שני לערבב את המרגרינה עם הביצים והסוכר. להוסיף לתערובת זו את השמנת ואת תערובת הקמח לסירוגין
הכנת הציפוי:
לערבב בקערה את הקמח, המלח והסוכר להוסיף את המרגרינה וליצור פירורים להוסיף לפירורים את השוקולד ג'פס .
הכנת העוגה לאפייה:
לשמן תבנית מלבנית 30X30 ס"מ או תבנית עגולה בקוטר 24 לצקת את הבלילה לתבנית וליישר לפזר את תערובת ציפוי הפירורים והשוקולד ג'פס לאפות במשך 45 - 60 דקות
בתאבון
החומרים הדרושים לעוגה:
3 כוסות קמח
1 שקית א.אפייה
1 כפית סודה לשתייה
200 גרם מרגרינה או כוס שמן
חצי כוס סוכרלבן,חצי כוס סוכר חום
3 ביצים, קורט מלח
1 גביע שמנת חמוצה
חצי חבילה שוקולד ג'פס
החומרים לציפוי:
1 כוס קמח, קורט מלח
4 כפות סוכר חום
100 גרם מרגרינה רכה
חצי חבילה שוקולד ג'פס
אופן ההכנה:
לחמם תנור מראש. לנפות יחד לתוך כערה קמח, א.אפייה, סודה לשתייה ומלח. בכלי שני לערבב את המרגרינה עם הביצים והסוכר. להוסיף לתערובת זו את השמנת ואת תערובת הקמח לסירוגין
הכנת הציפוי:
לערבב בקערה את הקמח, המלח והסוכר להוסיף את המרגרינה וליצור פירורים להוסיף לפירורים את השוקולד ג'פס .
הכנת העוגה לאפייה:
לשמן תבנית מלבנית 30X30 ס"מ או תבנית עגולה בקוטר 24 לצקת את הבלילה לתבנית וליישר לפזר את תערובת ציפוי הפירורים והשוקולד ג'פס לאפות במשך 45 - 60 דקות
בתאבון
הכותבת איריס מזרחי, מבית מאפה דונדודש אופה אמנותית מקצועית ובעלת וותק רב בעוגות מאפה .
המתכונים של איריס מדונדוש שישדרג לכם את האירוע בכמה מדרגות ותהיה לכם יחודית , טעימה, מופלאה, רכות וטעימות שמשאירות טעם של עוד בפה
http://www.doondosh.net
המתכונים של איריס מדונדוש שישדרג לכם את האירוע בכמה מדרגות ותהיה לכם יחודית , טעימה, מופלאה, רכות וטעימות שמשאירות טעם של עוד בפה
http://www.doondosh.net