עוגת קרם רב שיכבתית { ללא אפייה }
100 גרם שוקולד מריר
חצי כוס חלב
רבע כוס סוכר
לחמם על אש קטנה בסיר בישול תוך בחישה עד שהשוקולד נמס.
--------------------------------------------------------------------------
3 חלמונים
לבחוש היטב בניפרד ולהוסיף לסיר הבישול תוך כדי בחישה כדי למנוע היווצרות גושים להמשיך לבשל עוד כ 2 דקות עד שהקרם מסמיך להוריד מהאש.
---------------------------------------------------------------------------
150 גרם מרגרינה
להוסיף לקרם החם ולהמים לבחוש עד שמתקבל קרם חלק להעביר את הקרם לקערה גדולה ולקרר.
---------------------------------------------------------------------------
3 חלבונים
רבע כוס סוכר
להקציף את החלבונים עם הסוכר כשהקצף מוכן להוסיף אותו אל הקרם בתנועות עטיפה.
--------------------------------------------------------------------------
רבע כוס אגוזים קצוצים דק
להוסיף אל הקרם.
--------------------------------------------------------------------------
חצי קילו בסקוויטים
חצי כוס יין
לקחת שליש מכמות הבסקוויט לטבול ביין לסדר שכבה בתחתית התבנית על שכבת הבסקוויט לצקת שליש מכמות הקרם לכסות בבסקוויט ולסים את השליש השני של הקרם ושוב בסקוויט ואת שאר הקרם לכסות בנייר אלומניום ולהקפיא לפחות כ 5 שעות לפני ההגשה.
100 גרם שוקולד מריר
חצי כוס חלב
רבע כוס סוכר
לחמם על אש קטנה בסיר בישול תוך בחישה עד שהשוקולד נמס.
--------------------------------------------------------------------------
3 חלמונים
לבחוש היטב בניפרד ולהוסיף לסיר הבישול תוך כדי בחישה כדי למנוע היווצרות גושים להמשיך לבשל עוד כ 2 דקות עד שהקרם מסמיך להוריד מהאש.
---------------------------------------------------------------------------
150 גרם מרגרינה
להוסיף לקרם החם ולהמים לבחוש עד שמתקבל קרם חלק להעביר את הקרם לקערה גדולה ולקרר.
---------------------------------------------------------------------------
3 חלבונים
רבע כוס סוכר
להקציף את החלבונים עם הסוכר כשהקצף מוכן להוסיף אותו אל הקרם בתנועות עטיפה.
--------------------------------------------------------------------------
רבע כוס אגוזים קצוצים דק
להוסיף אל הקרם.
--------------------------------------------------------------------------
חצי קילו בסקוויטים
חצי כוס יין
לקחת שליש מכמות הבסקוויט לטבול ביין לסדר שכבה בתחתית התבנית על שכבת הבסקוויט לצקת שליש מכמות הקרם לכסות בבסקוויט ולסים את השליש השני של הקרם ושוב בסקוויט ואת שאר הקרם לכסות בנייר אלומניום ולהקפיא לפחות כ 5 שעות לפני ההגשה.
הכותבת איריס מזרחי, מבית מאפה דונדודש אופה אמנותית מקצועית ובעלת וותק רב בעוגות מאפה .
המתכונים של איריס מדונדוש שישדרג לכם את האירוע בכמה מדרגות ותהיה לכם יחודית , טעימה, מופלאה, רכות וטעימות שמשאירות טעם של עוד בפה
http://www.doondosh.net
המתכונים של איריס מדונדוש שישדרג לכם את האירוע בכמה מדרגות ותהיה לכם יחודית , טעימה, מופלאה, רכות וטעימות שמשאירות טעם של עוד בפה
http://www.doondosh.net