מצרכים
חבילה של לקט ירקות
150 גרם גבינת פרמזן מגוררת
150 גרם גבינת קשקבל מגוררת
150 גרם גבינה בולגרית מגוררת
חבילה של בצק עלים
ביצה
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה
1. משטחים את בצק העלים על תבנית גדולה.
2. מבשלים את לקט הירקות עד שיתאדו. מסננים ושופכים לקערה גדולה. מוסיפים את הגבינות המגוררות לירקות ומערבבים.
4. לוקחים בצק עלים וחותכים לרצועות.
מסדרים את הרצועות בצורה של שתי וערב על הירקות.
מורחים ביצה על הבצק .
שמים בתנור בחום בינוני עד גבוה לכ- 30 -40 דקות. מגישים חם
בתיאבון!.
חבילה של לקט ירקות
150 גרם גבינת פרמזן מגוררת
150 גרם גבינת קשקבל מגוררת
150 גרם גבינה בולגרית מגוררת
חבילה של בצק עלים
ביצה
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה
1. משטחים את בצק העלים על תבנית גדולה.
2. מבשלים את לקט הירקות עד שיתאדו. מסננים ושופכים לקערה גדולה. מוסיפים את הגבינות המגוררות לירקות ומערבבים.
4. לוקחים בצק עלים וחותכים לרצועות.
מסדרים את הרצועות בצורה של שתי וערב על הירקות.
מורחים ביצה על הבצק .
שמים בתנור בחום בינוני עד גבוה לכ- 30 -40 דקות. מגישים חם
בתיאבון!.
יובל כהן