מתכון - סחוג
שלא תטעו נכון שסחוג אמור להיות חריף חריף שאני בעצם כמעט לא מצליחה לאכול אותו הבאתי לכם פה מתכון של סחוג שהוא אומנם חריף אך מאוד טעים ואפשר לאכול אותו בלי לשרוף את הפה.
החומרים הדרושים:
12 פלפלים יירוקים ארוכים וחריפים
3 ראשי שום שלמים ומקולפים
2 חבילות כוסברה טרייה
3 כפות כוסברה ייבשה
2 גרגרים הל או קמצוץ אבקה
1 כפית מלח ומעט פלפל שחור
אופן ההכנה:
לטחון הכל במג'מיקס לאחסן בקופסאות וניתן לשמש בפריזר מה ששומרים במקרר ניתן לערבב עם מעט שמן זית ששומר אותו.
הערה חשובה כששוטפים את הפלפל החריף עדיף לשים כפפות בידיים היות שאחר כך הידיים עלולות לשרוף מעט.
בתאבון
שלא תטעו נכון שסחוג אמור להיות חריף חריף שאני בעצם כמעט לא מצליחה לאכול אותו הבאתי לכם פה מתכון של סחוג שהוא אומנם חריף אך מאוד טעים ואפשר לאכול אותו בלי לשרוף את הפה.
החומרים הדרושים:
12 פלפלים יירוקים ארוכים וחריפים
3 ראשי שום שלמים ומקולפים
2 חבילות כוסברה טרייה
3 כפות כוסברה ייבשה
2 גרגרים הל או קמצוץ אבקה
1 כפית מלח ומעט פלפל שחור
אופן ההכנה:
לטחון הכל במג'מיקס לאחסן בקופסאות וניתן לשמש בפריזר מה ששומרים במקרר ניתן לערבב עם מעט שמן זית ששומר אותו.
הערה חשובה כששוטפים את הפלפל החריף עדיף לשים כפפות בידיים היות שאחר כך הידיים עלולות לשרוף מעט.
בתאבון
הכותבת איריס מזרחי, מבית מאפה דונדודש אופה אמנותית מקצועית ובעלת וותק רב בעוגות מאפה .
המתכונים של איריס מדונדוש שישדרג לכם את האירוע בכמה מדרגות ותהיה לכם יחודית , טעימה, מופלאה, רכות וטעימות שמשאירות טעם של עוד בפה
http://www.doondosh.net
המתכונים של איריס מדונדוש שישדרג לכם את האירוע בכמה מדרגות ותהיה לכם יחודית , טעימה, מופלאה, רכות וטעימות שמשאירות טעם של עוד בפה
http://www.doondosh.net