מתכון - בננות מטוגנות
החומרים הדרושים:
למעטפת הבצק:
43 כוס קמח
1 כפית א.אפייה
2 כפות סוכר, 1 ביצה
שליש כוס חלב
6 בננות גדולות ושלמות
שמן לטיגון
א. סוכר
גיוון:
גלידה, ליקרים, אגוזים קצוצים
אופן ההכנה:
מערבבים את הקמח, א.אפייה והסוכר בקערה. טורפים את הביצה עם שליש כוס חלב ומוסיפים בבחישה לקמח. צריכה להיווצר בלילה שאפשר לטבול בה פירות. מחממים במחבת גדולה שמן בעומק 2 ס"מ מקלפים וחוצים את הבננות באורכן טובלים כל חצי בננה בבלילה ומניחים לנטוף כדי שהציפוי הבצקי יהיה דק שמים בשמן החם מאוד ומטגנים כ 3-4 דקות מכל צד עד שמזהיב.
מוציאים מהמחבת ושמים על צלחת שמרופדת בנייר ניגוב לספיגת השמן מגישים חם ובוזקים על הבננות סוכר או א.סוכר אפשר להגיש עם קובית גלידה או פירות או עם ליקר קצפת ואגוזים על הבננות
בתאבון
החומרים הדרושים:
למעטפת הבצק:
43 כוס קמח
1 כפית א.אפייה
2 כפות סוכר, 1 ביצה
שליש כוס חלב
6 בננות גדולות ושלמות
שמן לטיגון
א. סוכר
גיוון:
גלידה, ליקרים, אגוזים קצוצים
אופן ההכנה:
מערבבים את הקמח, א.אפייה והסוכר בקערה. טורפים את הביצה עם שליש כוס חלב ומוסיפים בבחישה לקמח. צריכה להיווצר בלילה שאפשר לטבול בה פירות. מחממים במחבת גדולה שמן בעומק 2 ס"מ מקלפים וחוצים את הבננות באורכן טובלים כל חצי בננה בבלילה ומניחים לנטוף כדי שהציפוי הבצקי יהיה דק שמים בשמן החם מאוד ומטגנים כ 3-4 דקות מכל צד עד שמזהיב.
מוציאים מהמחבת ושמים על צלחת שמרופדת בנייר ניגוב לספיגת השמן מגישים חם ובוזקים על הבננות סוכר או א.סוכר אפשר להגיש עם קובית גלידה או פירות או עם ליקר קצפת ואגוזים על הבננות
בתאבון
זמן הכנות:זמן בישול:סה"כ זמן הכנה:
הכותבת איריס מזרחי, מבית מאפה דונדודש אופה אמנותית מקצועית ובעלת וותק רב בעוגות מאפה .
המתכונים של איריס מדונדוש שישדרג לכם את האירוע בכמה מדרגות ותהיה לכם יחודית , טעימה, מופלאה, רכות וטעימות שמשאירות טעם של עוד בפה
http://www.doondosh.net
המתכונים של איריס מדונדוש שישדרג לכם את האירוע בכמה מדרגות ותהיה לכם יחודית , טעימה, מופלאה, רכות וטעימות שמשאירות טעם של עוד בפה
http://www.doondosh.net