מתכון - שרבט אפרסקים
החומרים הדרושים:
קופסת שימורים של חצאי אפרסקים
חלבון
כף סוכר
אופן ההכנה:
כדאי לאחסן את קופסת השימורים במקרר למספר שעות לפני ההכנה. מרסקים את האפרסקים עם הסירופ שבקופסא במקסר מקציפים את החלבון עם כף סוכר לקצף סמיך ורך מוסיפים את מחית האפרסקים ומקציפים עוד דקה. את התערובת הזו אפשר לצקת למכשיר גלידה ולהמשיך לפי הולאות היצרן או אפשר גם להקפיא בתבנית קוביות קרח או בתבנית מוארכת . עם מחליטים להקפיא בתבנית מוארכת אז להקפיא למחצה { אחרי שעה בערך } להוציא מהמקפיא לפורר מעט במזלג או לאקציף קלות במיקסר ולהחזיר למקפיא.
אפשר להחליף את האפרסקים המשומרים באננס או משמש.
בתאבון
החומרים הדרושים:
קופסת שימורים של חצאי אפרסקים
חלבון
כף סוכר
אופן ההכנה:
כדאי לאחסן את קופסת השימורים במקרר למספר שעות לפני ההכנה. מרסקים את האפרסקים עם הסירופ שבקופסא במקסר מקציפים את החלבון עם כף סוכר לקצף סמיך ורך מוסיפים את מחית האפרסקים ומקציפים עוד דקה. את התערובת הזו אפשר לצקת למכשיר גלידה ולהמשיך לפי הולאות היצרן או אפשר גם להקפיא בתבנית קוביות קרח או בתבנית מוארכת . עם מחליטים להקפיא בתבנית מוארכת אז להקפיא למחצה { אחרי שעה בערך } להוציא מהמקפיא לפורר מעט במזלג או לאקציף קלות במיקסר ולהחזיר למקפיא.
אפשר להחליף את האפרסקים המשומרים באננס או משמש.
בתאבון
הכותבת איריס מזרחי, מבית מאפה דונדודש אופה אמנותית מקצועית ובעלת וותק רב בעוגות מאפה .
המתכונים של איריס מדונדוש שישדרג לכם את האירוע בכמה מדרגות ותהיה לכם יחודית , טעימה, מופלאה, רכות וטעימות שמשאירות טעם של עוד בפה
http://www.doondosh.net
המתכונים של איריס מדונדוש שישדרג לכם את האירוע בכמה מדרגות ותהיה לכם יחודית , טעימה, מופלאה, רכות וטעימות שמשאירות טעם של עוד בפה
http://www.doondosh.net