רוטב לפיצה - הצעה
כמות המספיקה לשתי תבניות פיצה:
- מערבבים שתי קופסאות קטנות של רכז עגבניות עם מעט מים - עד להגעה לסמיכות הרצויה.
מוסיפים:
-- רבע כפית סוכר
-- חצי כפית אבקת שום
-- כפית מחוקה מלח
-- מעט אורגנו יבש
- עגבניה חתוכה לקוביות קטנטנות
-- שלוש - ארבע כפות שמן זית כתית מעולה
מערבבים הכל יחד - והרוטב מוכן!
ולהלן הצעה למתכון בצק לפיצה
המרכיבים:
- כף שמרים יבשים
- 2 וחצי כוסות (450 גרם) קמח לבן
- כוס ורבע (250 מ"ל) מים פושרים
- 4 כפות שמן זית כתית משובח (לא להתפשר על פחות!)
- כפית מחוקה של סוכר
- כפית גדושה מלח
אופן ההכנה:
- מערבבים יחד את כל המרכיבים, ולשים עד לקבלת בצק אחיד. יש ללוש בסבלנות - עד שכל הקמח מתאחד לגוש אחד.
- משהים בקערה מכוסה במגבת במשך 30 דקות, ולא בקירור.
- מחממים את התנור לחום בינוני - גבוה (200 מעלות), כך שבעת הכנסת הפיצה - התנור יהיה כבר חם.
- מחלקים את הבצק לשני חלקים.
- כל חלק של הבצק - מרדדים (במארוך), ומותחים (בידיים) עד שיגיע לגודל תבנית גדולה, ומניחים על התבנית.
- מוזגים מעל רוטב לפיצה (ראה הצעה בהמשך), וכ-150 גרם גבינה צהובה מגוררת.
אפשר להוסיף תוספות שונות מתחת לגבינה: אנשובי, פטריות פורטבלו, תירס, זיתים ועוד.
- אופים בתנור במשך 10 עד 15 דקות.
בתיאבון!!!
כמות המספיקה לשתי תבניות פיצה:
- מערבבים שתי קופסאות קטנות של רכז עגבניות עם מעט מים - עד להגעה לסמיכות הרצויה.
מוסיפים:
-- רבע כפית סוכר
-- חצי כפית אבקת שום
-- כפית מחוקה מלח
-- מעט אורגנו יבש
- עגבניה חתוכה לקוביות קטנטנות
-- שלוש - ארבע כפות שמן זית כתית מעולה
מערבבים הכל יחד - והרוטב מוכן!
ולהלן הצעה למתכון בצק לפיצה
המרכיבים:
- כף שמרים יבשים
- 2 וחצי כוסות (450 גרם) קמח לבן
- כוס ורבע (250 מ"ל) מים פושרים
- 4 כפות שמן זית כתית משובח (לא להתפשר על פחות!)
- כפית מחוקה של סוכר
- כפית גדושה מלח
אופן ההכנה:
- מערבבים יחד את כל המרכיבים, ולשים עד לקבלת בצק אחיד. יש ללוש בסבלנות - עד שכל הקמח מתאחד לגוש אחד.
- משהים בקערה מכוסה במגבת במשך 30 דקות, ולא בקירור.
- מחממים את התנור לחום בינוני - גבוה (200 מעלות), כך שבעת הכנסת הפיצה - התנור יהיה כבר חם.
- מחלקים את הבצק לשני חלקים.
- כל חלק של הבצק - מרדדים (במארוך), ומותחים (בידיים) עד שיגיע לגודל תבנית גדולה, ומניחים על התבנית.
- מוזגים מעל רוטב לפיצה (ראה הצעה בהמשך), וכ-150 גרם גבינה צהובה מגוררת.
אפשר להוסיף תוספות שונות מתחת לגבינה: אנשובי, פטריות פורטבלו, תירס, זיתים ועוד.
- אופים בתנור במשך 10 עד 15 דקות.
בתיאבון!!!
זמן הכנות:סה"כ זמן הכנה:
נכתב על ידי מיכל א. עבור מסעדת רג'ינה - מסעדה כשרה בתל אביב, המציעה תפריט פיוז'ן ישראלי ואפשרות לחדר פרטי במסעדה. http://www.reginarest.co.il