חייבת לספר ולגלות לכולם- בעלי הוא אלוף הסנדביצ'ים של הבית.
מעבר לסנדביצ'ים ה"רגילים" לילדים, הפשוטים למיניהם, יש לו כל מיני רעיונות מגניבים שכל כך כיף לאכול ולאמץ להמשך.
הם טעימים, צבעוניים ותמיד מיוחדים ומנצלים את מה שיש כרגע בבית.
למשל, אחרי פסח, נשארו 2 צנצנות של חזרת homemade מסבתא שלי ומבת משפחה רחוקה יותר.
מה, לא נאכל? זו באמת חזרת מעולה וכמה כבר אפשר לאכול ממנה ככה? אז הנה, אפשר לשלב אותה בסנדביץ':
סנדביץ' עם חזרת take 1
אבוקדו
מוצרלה בופאלו
חזרת
עגבניה
כוסברה קצוצה
סנדביץ' חזרת take 2
חזרת
ריקוטה בופאלו (נו, הבנתם? קנינו כמה מוצרי בופאלו לטעימה השבוע...אפשר גם עם אחרים, כמובן)
גזר
רעיונות נוספים לסנדביצ'ים:
סנדביץ' טחינה ירוקה
טחינה משומשום מלא
ימבה עלים ירוקים: כוסברה, פטרוזיליה, מנגולד, בצל ירוק, עלים של כובע הנזיר (חריפים מעולים!) ועוד
אפשר להוסיף קצת רוטב צ'ילי מתוק בשביל הטוויסט
סנדביץ' בסיסי
קצת בנאלי, אולם תמיד טעים!
אבוקדו
חביתה
עגבניה
פטרוזיליה/ כוסברה
בצל ירוק
חרדל
סנדביץ' אנטי-פאסטי
נשארו ירקות מה"ירקות בתנור" של אתמול? אפשר להכניס לסנדביץ'
טחינה משומשום מלא
דלורית מהתנור
עלים ירוקים
נבטים
בסגנון סושי
אבוקדו
סלמון מעושן
בטטה
בצל ירוק
כוסברה
משהו מתוק
טחינה מלאה גולמית/ שקדיה/ כל חמאת אגוזים
סילאן/ מולסה
אני מראש מתייחסת ללחם הבסיסי כלחם מלא כזה או אחר, והשמיים הם הגבול: לחם חיטה מלאה, שאור, כוסמין, שיפון, פיתות מחיטה מלאה ועוד. מאמינה שזה יצא טעים גם בלחם לבן, אם כי לא ממליצה לנסות... ?
ארוחה נ(ט)עימה!
מעבר לסנדביצ'ים ה"רגילים" לילדים, הפשוטים למיניהם, יש לו כל מיני רעיונות מגניבים שכל כך כיף לאכול ולאמץ להמשך.
הם טעימים, צבעוניים ותמיד מיוחדים ומנצלים את מה שיש כרגע בבית.
למשל, אחרי פסח, נשארו 2 צנצנות של חזרת homemade מסבתא שלי ומבת משפחה רחוקה יותר.
מה, לא נאכל? זו באמת חזרת מעולה וכמה כבר אפשר לאכול ממנה ככה? אז הנה, אפשר לשלב אותה בסנדביץ':
סנדביץ' עם חזרת take 1
אבוקדו
מוצרלה בופאלו
חזרת
עגבניה
כוסברה קצוצה
סנדביץ' חזרת take 2
חזרת
ריקוטה בופאלו (נו, הבנתם? קנינו כמה מוצרי בופאלו לטעימה השבוע...אפשר גם עם אחרים, כמובן)
גזר
רעיונות נוספים לסנדביצ'ים:
סנדביץ' טחינה ירוקה
טחינה משומשום מלא
ימבה עלים ירוקים: כוסברה, פטרוזיליה, מנגולד, בצל ירוק, עלים של כובע הנזיר (חריפים מעולים!) ועוד
אפשר להוסיף קצת רוטב צ'ילי מתוק בשביל הטוויסט
סנדביץ' בסיסי
קצת בנאלי, אולם תמיד טעים!
אבוקדו
חביתה
עגבניה
פטרוזיליה/ כוסברה
בצל ירוק
חרדל
סנדביץ' אנטי-פאסטי
נשארו ירקות מה"ירקות בתנור" של אתמול? אפשר להכניס לסנדביץ'
טחינה משומשום מלא
דלורית מהתנור
עלים ירוקים
נבטים
בסגנון סושי
אבוקדו
סלמון מעושן
בטטה
בצל ירוק
כוסברה
משהו מתוק
טחינה מלאה גולמית/ שקדיה/ כל חמאת אגוזים
סילאן/ מולסה
אני מראש מתייחסת ללחם הבסיסי כלחם מלא כזה או אחר, והשמיים הם הגבול: לחם חיטה מלאה, שאור, כוסמין, שיפון, פיתות מחיטה מלאה ועוד. מאמינה שזה יצא טעים גם בלחם לבן, אם כי לא ממליצה לנסות... ?
ארוחה נ(ט)עימה!
ורד לב היא נטורופתית N.D., יועצת הנקה מוסמכת IBCLC ואם ל-3.
עוסקת ביעוצים פרטניים בתחומי הנטורופתיה, תזונה והנקה. מקבלת מטופלים בקליניקה בכרכור.
כמו כן נותנת הרצאות וסדנאות בתחומי הנטורופתיה, תזונה, הנקה, ריפוי ובריאות (הכנה להנקה, תזונה לנשים בהריון, תזונת מניקות, המעבר למוצקים, תזונה בהתאם לעונות השנה, איך לאכול נכון, מפגשי בישול בריא ועוד).
מנהלת פורומים בנושאים אלו: "נטורופתיה למשפחה" www.blabla4u.com/nature "הנקה" בסטארמד http://www.starmed.co.il/Forum/31 וכותבת מאמרים רבים בנושאים אלו.
ליצירת קשר: 052-8527755 veredudu@013.net.il
עוסקת ביעוצים פרטניים בתחומי הנטורופתיה, תזונה והנקה. מקבלת מטופלים בקליניקה בכרכור.
כמו כן נותנת הרצאות וסדנאות בתחומי הנטורופתיה, תזונה, הנקה, ריפוי ובריאות (הכנה להנקה, תזונה לנשים בהריון, תזונת מניקות, המעבר למוצקים, תזונה בהתאם לעונות השנה, איך לאכול נכון, מפגשי בישול בריא ועוד).
מנהלת פורומים בנושאים אלו: "נטורופתיה למשפחה" www.blabla4u.com/nature "הנקה" בסטארמד http://www.starmed.co.il/Forum/31 וכותבת מאמרים רבים בנושאים אלו.
ליצירת קשר: 052-8527755 veredudu@013.net.il