מתכון קל וטעים, מתאים לחג שבועות ולכל ימות השנה
מצרכים: חבילת פסטה קונכיות, 1 שמנת מתוקה, 1 כוס חלב,1 קופסת רסק עגבניות קטנה, 1 כף מרק עוף פרווה, מעט מוסקט, פלפל שחור גרוס (לגיוון ולאוהבי השום, ניתן להוסיף שני שיני שום כתושים)זהו...
הכנה:
בתוך מחבת עמוקה או סיר קטן מכניסים את כל החומרים ומביאים לרתיחה תוך כדי בחישה. כשהתערובת מתחילה לבעבע, מסירים מהאש ושופכים על הפסטה החמה שהוכנה במקביל להכנת הרוטב
מצרכים: חבילת פסטה קונכיות, 1 שמנת מתוקה, 1 כוס חלב,1 קופסת רסק עגבניות קטנה, 1 כף מרק עוף פרווה, מעט מוסקט, פלפל שחור גרוס (לגיוון ולאוהבי השום, ניתן להוסיף שני שיני שום כתושים)זהו...
הכנה:
בתוך מחבת עמוקה או סיר קטן מכניסים את כל החומרים ומביאים לרתיחה תוך כדי בחישה. כשהתערובת מתחילה לבעבע, מסירים מהאש ושופכים על הפסטה החמה שהוכנה במקביל להכנת הרוטב
זמן הכנות:זמן בישול:סה"כ זמן הכנה:
עיתונאית , שדרנית רדיו ומנחה ערבי זמר ישראליים וכם בעלת ועורכת חיה גולן באהבה http://www.hgolan.co.il