מתכונים נפלאים לעוגות של טליה נטע לאופמן:
והפעם עוגת שמנת מתוקה ובסקויטים
החומרים:
100 גרם שוקולד מריר
50 גרם מרגרינה
2 מיכלי שמנת מתוקה (רצוי טריה ולא עמידה)
4 כפות אבקת סוכר
חבילת בסקויט פתי בר
אופן ההכנה:
בתבנית מניחים חלק מהבסקויטים טבולים בנוזל(מים+2 כפיות נס קפה+כפית סוכר)
ממיסים: שוקולד+מרגרינה ומצננים
מקציפים את כל כמות השמנת המתוקה עם אבקת הסוכר לקצף יציב (לא להקציף יותר מידי למנוע התגבשות)
לוקחים חצי מכמות הקצפת ומערבבים עם השוקולד המומס
מורחים שכבה ראשונה על הפתי בר
טובלים שכבה שניה בנס קפה ומניחים בזהירות על הקרם
מוסיפים את שארית הקצפת
אפשרויות קישוט: קאקאו מנופה,גרד שוקולד,
והפעם עוגת שמנת מתוקה ובסקויטים
החומרים:
100 גרם שוקולד מריר
50 גרם מרגרינה
2 מיכלי שמנת מתוקה (רצוי טריה ולא עמידה)
4 כפות אבקת סוכר
חבילת בסקויט פתי בר
אופן ההכנה:
בתבנית מניחים חלק מהבסקויטים טבולים בנוזל(מים+2 כפיות נס קפה+כפית סוכר)
ממיסים: שוקולד+מרגרינה ומצננים
מקציפים את כל כמות השמנת המתוקה עם אבקת הסוכר לקצף יציב (לא להקציף יותר מידי למנוע התגבשות)
לוקחים חצי מכמות הקצפת ומערבבים עם השוקולד המומס
מורחים שכבה ראשונה על הפתי בר
טובלים שכבה שניה בנס קפה ומניחים בזהירות על הקרם
מוסיפים את שארית הקצפת
אפשרויות קישוט: קאקאו מנופה,גרד שוקולד,