חומרים:
• 1בצל קצוץ
• 6 חלקי עוף (כרעיים או פולקע'ס)
• 2 שיני שום כתושות ועוד כמה שלמות וקלופות
• תפוחי אדמה ובטטה חתוכים לקוביות
הוראות הכנה:
לטגן את הבצל ונתחי העוף במחבת (שניהם בנפרד) עד להשחמה קלה ולהוסיף לסיר עם הנוזלים שנשארו במחבת.
להוסיף לסיר קוביות של תפו"א ובטטה, חמש שיני שום קלופות.
להוסיף את הליצ'י,מסונן מהמיץ.
למיץ שנשאר בקופסא הוסיפו מעט מים, 2 כפות דבש,כף רוטב סויה,שתי שיני השום הכתושות, מעט קטשופ, מלח ופלפל ערבבו היטב ושפכו על כל תכולת הסיר.
להפעיל על חום גבוה במשך 4 שעות לפחות או בחום נמוך למשך זמן ארוך יותר.בתאבון.
הצעות לגיוון: את הליצ'י יכול להחליף כל פרי משומר אחר כגון אננס , אפרסק,שזיף וכו'. ניתן להוסיף שקדים או אגוזי קשיו קלויים לתוכן הסיר כעשר דקות לפני ההגשה.
• 1בצל קצוץ
• 6 חלקי עוף (כרעיים או פולקע'ס)
• 2 שיני שום כתושות ועוד כמה שלמות וקלופות
• תפוחי אדמה ובטטה חתוכים לקוביות
הוראות הכנה:
לטגן את הבצל ונתחי העוף במחבת (שניהם בנפרד) עד להשחמה קלה ולהוסיף לסיר עם הנוזלים שנשארו במחבת.
להוסיף לסיר קוביות של תפו"א ובטטה, חמש שיני שום קלופות.
להוסיף את הליצ'י,מסונן מהמיץ.
למיץ שנשאר בקופסא הוסיפו מעט מים, 2 כפות דבש,כף רוטב סויה,שתי שיני השום הכתושות, מעט קטשופ, מלח ופלפל ערבבו היטב ושפכו על כל תכולת הסיר.
להפעיל על חום גבוה במשך 4 שעות לפחות או בחום נמוך למשך זמן ארוך יותר.בתאבון.
הצעות לגיוון: את הליצ'י יכול להחליף כל פרי משומר אחר כגון אננס , אפרסק,שזיף וכו'. ניתן להוסיף שקדים או אגוזי קשיו קלויים לתוכן הסיר כעשר דקות לפני ההגשה.
I'm Karni Tomer, a food explorer. Get caught up in my culinary love-affair and join me on a mouth-watering adventure to discover Singapore gastronomic paradise.
What are you waiting for? Let's WOK 'n' STROLL!