בסיר טיגון אוטמים את נתחי הבשר בשמן זית מכל הצדדים (אפשר נתחי אוסובוקו, נתחי אנטריקוט, נתחי פאלש פילה וכל מה שהקצב יגיד שמתאים לבישול ארוך) ומוציאים לצלחת.
מטגנים באותו הסיר בצל או כרישה,שום קצוץ,גזר, סלרי ופטריות ,מוסיפים חצי בקבוק יין אדום משובח,כף רסק עגבניות ,סויה, מלח, פלפל ומעט אבקת מרק (אם חייבים).
מוסיפים את הבשר ומביאים לרתיחה.
מעבירים לסלוא קוקר יחד עם עגבניות חתוכות לרבעים, תפוחי אדמה,בטטה, 2 עלי דפנה וטימין טרי אם יש, מפעילים על אש נמוכה ומגישים עם אורז לבן.
מטגנים באותו הסיר בצל או כרישה,שום קצוץ,גזר, סלרי ופטריות ,מוסיפים חצי בקבוק יין אדום משובח,כף רסק עגבניות ,סויה, מלח, פלפל ומעט אבקת מרק (אם חייבים).
מוסיפים את הבשר ומביאים לרתיחה.
מעבירים לסלוא קוקר יחד עם עגבניות חתוכות לרבעים, תפוחי אדמה,בטטה, 2 עלי דפנה וטימין טרי אם יש, מפעילים על אש נמוכה ומגישים עם אורז לבן.
זמן הכנות:זמן בישול:סה"כ זמן הכנה:
I'm Karni Tomer, a food explorer. Get caught up in my culinary love-affair and join me on a mouth-watering adventure to discover Singapore gastronomic paradise.
What are you waiting for? Let's WOK 'n' STROLL!