מצרכים:
250 גרם אטריות אורז מבושלות (רצוי אטריות רחבות)
100 גרם חמאה
1 ביצה
200 גרם רסק עגבניות
1 שן שום
2 כפות שמן זית
תבלינים לפי הטעם (בזיליקום, מלח, פילפל, קצת סוכר, אורגנו, וכו)
פרוסות דקות של עגבניה
גבינת מוצרלה מגורדת + גבינה בולגרית 5%(לפי טעם הסועד)
זיתים
אופן ההכנה:
מערבבים אטריות מבושלות עם התמאה, מצננים מעט ומוסיפים ביצה.
מעבירים לתבנית ומהדקים היטב.
מערבבים את רסק העגבניות עם השום, שמן הזית והתבלינים ומורחים על האטריות.
מסדרים על הרוטב את פרוסות העגבניות ומעליהן את הגבינה והזיתים.
אופים כ-1/4 שעה בתנור שחומם מראש בחום בינוני (175 מעלות).
250 גרם אטריות אורז מבושלות (רצוי אטריות רחבות)
100 גרם חמאה
1 ביצה
200 גרם רסק עגבניות
1 שן שום
2 כפות שמן זית
תבלינים לפי הטעם (בזיליקום, מלח, פילפל, קצת סוכר, אורגנו, וכו)
פרוסות דקות של עגבניה
גבינת מוצרלה מגורדת + גבינה בולגרית 5%(לפי טעם הסועד)
זיתים
אופן ההכנה:
מערבבים אטריות מבושלות עם התמאה, מצננים מעט ומוסיפים ביצה.
מעבירים לתבנית ומהדקים היטב.
מערבבים את רסק העגבניות עם השום, שמן הזית והתבלינים ומורחים על האטריות.
מסדרים על הרוטב את פרוסות העגבניות ומעליהן את הגבינה והזיתים.
אופים כ-1/4 שעה בתנור שחומם מראש בחום בינוני (175 מעלות).
לעוד מתכונים ומאמרים על פיצה הכנסו לאתר בלוג פיצה
כמו כן אם אתם מעוניים להזמין פיצה תל אביב עם משלוחים חינם הכנסו לאתר פיצה בתל אביב
כמו כן אם אתם מעוניים להזמין פיצה תל אביב עם משלוחים חינם הכנסו לאתר פיצה בתל אביב