תמיד האספרסו יותר טוב במסעדות ובבתי קפה? לא עוד! עם קצת אימון והרבה אהבה תוכלו גם אתם להכין את האספרסו-של-הבוקר בצורה המושלמת.
שיטת ההכנה הומצאה באיטליה בסוף המאה ה-19, ומשמעות המילהאספרסו באיטלקית היא "מיידי". הרעיון הוא די פשוט - דחיסה של מים חמים דרך קפה טחון וקבלת משקה סמיך ועשיר בטעם וארומה.
בראש ובראשונה יש להצטייד במכונה ביתית ובקפה. בחירת סוג הקפה תלויה בזמן שתירצו להשקיע - אם תבחרו בפולי קפה תוכלו לטחון אותם רגע לפני ההכנה ולקבל טעם טרי ביותר, אולם גם עם קפה הנטחן מראש ניתן להגיע לתוצאות טובות לא פחות. כמות המים מול כמות הקפה הטחון חשובה גם כן, ואין לשים כמות גדולה יותר של מים במחשבה כי אפשר פשוט להפסיק את עבודת המכונה באמצע. לאספרסו קצר יש להשתמש ב30 מ"ל מים וב7.5 גרם של קפה טחון, לכפול 60 מ"ל מים ו15 גרם קפה ולארוך 30 מ"ל מים, 7.5 גרם קפה ולבסוף להוסיף 30 מ"ל מים חמים (הוספת המים החמים בגמר ההכנה).
אחסון נכון הינו חלק בלתי נפרד מקפה טוב - יש לשמור במיכלים אטומים ללחות, אוויר ואור ואם לא מסיימים את החבילה מעל לשבוע, יש לשים את המיכל האטום בקירור או הקפאה. חיי המדף של הקפה אינם ארוכים במיוחד והטריות היא חלק בלתי נפרד מהכנה מוצלחת.
אז כן, זה הרבה יותר פשוט ממה שחשבתם. כל שנותר לכם זה לרכוש מכונה ולפתוח כל בוקר עם חיוך
שיטת ההכנה הומצאה באיטליה בסוף המאה ה-19, ומשמעות המילהאספרסו באיטלקית היא "מיידי". הרעיון הוא די פשוט - דחיסה של מים חמים דרך קפה טחון וקבלת משקה סמיך ועשיר בטעם וארומה.
בראש ובראשונה יש להצטייד במכונה ביתית ובקפה. בחירת סוג הקפה תלויה בזמן שתירצו להשקיע - אם תבחרו בפולי קפה תוכלו לטחון אותם רגע לפני ההכנה ולקבל טעם טרי ביותר, אולם גם עם קפה הנטחן מראש ניתן להגיע לתוצאות טובות לא פחות. כמות המים מול כמות הקפה הטחון חשובה גם כן, ואין לשים כמות גדולה יותר של מים במחשבה כי אפשר פשוט להפסיק את עבודת המכונה באמצע. לאספרסו קצר יש להשתמש ב30 מ"ל מים וב7.5 גרם של קפה טחון, לכפול 60 מ"ל מים ו15 גרם קפה ולארוך 30 מ"ל מים, 7.5 גרם קפה ולבסוף להוסיף 30 מ"ל מים חמים (הוספת המים החמים בגמר ההכנה).
אחסון נכון הינו חלק בלתי נפרד מקפה טוב - יש לשמור במיכלים אטומים ללחות, אוויר ואור ואם לא מסיימים את החבילה מעל לשבוע, יש לשים את המיכל האטום בקירור או הקפאה. חיי המדף של הקפה אינם ארוכים במיוחד והטריות היא חלק בלתי נפרד מהכנה מוצלחת.
אז כן, זה הרבה יותר פשוט ממה שחשבתם. כל שנותר לכם זה לרכוש מכונה ולפתוח כל בוקר עם חיוך
חברת אמיגו נוסדה בשנת 1987 כספקית קפה ומוצריו לשוק הפרטי ולבתי הקפה. בית הקליה של החברה ממוקם בחיפה במפרץ, חנויות קונספט בחיפה, בתל-אביב ברעננה ובראשון לציון ויש לה מפיצים ברחבי הארץ.
כמתמחה באספרסו, החברה משווקת מכונות קפה אספרסו ביתיות ומקצועיות ממגוון רחב של חברות מהמובחרות ביותר בעולם, כמו סאיקו, גג`יה, רנצ`יליו, נובה סימונלי, סן מרקו ועוד.
כמתמחה באספרסו, החברה משווקת מכונות קפה אספרסו ביתיות ומקצועיות ממגוון רחב של חברות מהמובחרות ביותר בעולם, כמו סאיקו, גג`יה, רנצ`יליו, נובה סימונלי, סן מרקו ועוד.