מתכון - קובות מטוגנות
החומרים לקובה:
1 קילו בורגול
רבע קילו שומן כבש
חצי קילו בשר טחון
כוס וחצי קמח
מלח, פלפל, כמון ופפריקה מתוקה
פטרוזליה קצוצה
הכנת המילוי:
לטגן בצל קצוץ דק עד שמזהיב להוסיף את הבשר הטחון ולערבב עם מזלג { למעוך } כדי שלא יהיו גושים כשהבשר נהיה מוסיפים פטרוזליה ואת שאר התבלינים ניתן להוסיף גם צנובר.
אופן ההכנה:
שוטפים את הבורגול טוב טוב סוחטים ומעבירים לקערה מוסיפים כוס מים מניחים בצד עד שהמים נספגים לאחר מכן טוחנים את שומן הכבש והבורגול יחד ולשים טוב טוב שמים אחד וחצי כוס קמח ותבלינים לפי הטעם. יוצרים כדורים בכל כדור יוצרים בור ממלאים במילוי וסוגרים את הבור יוצרים מעין מלבנים ששני הקצוות בצורת שפיץ מטגנים בשמן עמוק וחם.
החומרים לקובה:
1 קילו בורגול
רבע קילו שומן כבש
חצי קילו בשר טחון
כוס וחצי קמח
מלח, פלפל, כמון ופפריקה מתוקה
פטרוזליה קצוצה
הכנת המילוי:
לטגן בצל קצוץ דק עד שמזהיב להוסיף את הבשר הטחון ולערבב עם מזלג { למעוך } כדי שלא יהיו גושים כשהבשר נהיה מוסיפים פטרוזליה ואת שאר התבלינים ניתן להוסיף גם צנובר.
אופן ההכנה:
שוטפים את הבורגול טוב טוב סוחטים ומעבירים לקערה מוסיפים כוס מים מניחים בצד עד שהמים נספגים לאחר מכן טוחנים את שומן הכבש והבורגול יחד ולשים טוב טוב שמים אחד וחצי כוס קמח ותבלינים לפי הטעם. יוצרים כדורים בכל כדור יוצרים בור ממלאים במילוי וסוגרים את הבור יוצרים מעין מלבנים ששני הקצוות בצורת שפיץ מטגנים בשמן עמוק וחם.
הכותבת איריס מזרחי, מבית מאפה דונדודש אופה אמנותית מקצועית ובעלת וותק רב בעוגות מאפה .
המתכונים של איריס מדונדוש שישדרג לכם את האירוע בכמה מדרגות ותהיה לכם יחודית , טעימה, מופלאה, רכות וטעימות שמשאירות טעם של עוד בפה
http://www.doondosh.net
המתכונים של איריס מדונדוש שישדרג לכם את האירוע בכמה מדרגות ותהיה לכם יחודית , טעימה, מופלאה, רכות וטעימות שמשאירות טעם של עוד בפה
http://www.doondosh.net