מתכון - חומוס
החומרים הדרושים:
חצי קילו גרגירי חומוס מושרים כל הלילה
1 בצל קלוף לרבעים
10 גבעולי פטרוזליה
רבע כוס שמן זית
מיץ מלימון אחד
3 שיני שום גדולים
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה:
מערבבים הכל במקסר למחית חלקה
החומרים הדרושים:
חצי קילו גרגירי חומוס מושרים כל הלילה
1 בצל קלוף לרבעים
10 גבעולי פטרוזליה
רבע כוס שמן זית
מיץ מלימון אחד
3 שיני שום גדולים
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה:
מערבבים הכל במקסר למחית חלקה
הכותבת איריס מזרחי, מבית מאפה דונדודש אופה אמנותית מקצועית ובעלת וותק רב בעוגות מאפה .
המתכונים של איריס מדונדוש שישדרג לכם את האירוע בכמה מדרגות ותהיה לכם יחודית , טעימה, מופלאה, רכות וטעימות שמשאירות טעם של עוד בפה
http://www.doondosh.net
המתכונים של איריס מדונדוש שישדרג לכם את האירוע בכמה מדרגות ותהיה לכם יחודית , טעימה, מופלאה, רכות וטעימות שמשאירות טעם של עוד בפה
http://www.doondosh.net