מתכון - סלט לפת
3 לפת בינוניים
חצי כפית מלח
חצי כפית עריסה חריפה { לא חובה }
מיץ מלימון אחד
2 כפות שמן זית
אופן ההכנה:
קולפים את הלפת וחותכים אותם לרבעים פורסים כל רבע לפרוסות דקות { לחילופין אפשר לגרד את הלפת במגרדת גסה } מוסיפים ללפת את המלח העריסה מיץ הלימון והשמן מערבבים ומגישים קר. אפשר לקשט במעט פטרוזלינון קצוץ.
3 לפת בינוניים
חצי כפית מלח
חצי כפית עריסה חריפה { לא חובה }
מיץ מלימון אחד
2 כפות שמן זית
אופן ההכנה:
קולפים את הלפת וחותכים אותם לרבעים פורסים כל רבע לפרוסות דקות { לחילופין אפשר לגרד את הלפת במגרדת גסה } מוסיפים ללפת את המלח העריסה מיץ הלימון והשמן מערבבים ומגישים קר. אפשר לקשט במעט פטרוזלינון קצוץ.
הכותבת איריס מזרחי, מבית מאפה דונדודש אופה אמנותית מקצועית ובעלת וותק רב בעוגות מאפה .
המתכונים של איריס מדונדוש שישדרג לכם את האירוע בכמה מדרגות ותהיה לכם יחודית , טעימה, מופלאה, רכות וטעימות שמשאירות טעם של עוד בפה
http://www.doondosh.net
המתכונים של איריס מדונדוש שישדרג לכם את האירוע בכמה מדרגות ותהיה לכם יחודית , טעימה, מופלאה, רכות וטעימות שמשאירות טעם של עוד בפה
http://www.doondosh.net