חומרים :
500 גרם ברבוניות טריות
8 י"ח עגבניות טריות חתוכות לקוביות
4 שיני שום
2 כפות רסק עגבניות
1 כף פפריקה מתוקה
2 י"ח פלפל שאטה
חופן כוסברה קצוצה
רבע כוס שמן זית
מלח
פלפל שחור גרוס
אופן הכנה
במחבת רחבה מחממים שמן זית מוסיפים את העגבניות ומבשלים כשתי דקות .
מוסיפים את השום ופלפל השאטה ומבשלים דקה נוספת .
מכניסים את רסק העגבניות והפפריקה פנימה ומערבבים היטב .
מוסיפים רבע כוס מים מתבלים במלח ופלפל שחור גרוס ומערבבים שוב .
מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש .
מבשלים על אש נמוכה כ5 דקות ומסדרים את הברבוניות בתוך הרוטב .
מבשלים כרבע שעה נוספת .
מפזרים כוסברה קצוצה מעל ומגישים לצד לחם טרי .
500 גרם ברבוניות טריות
8 י"ח עגבניות טריות חתוכות לקוביות
4 שיני שום
2 כפות רסק עגבניות
1 כף פפריקה מתוקה
2 י"ח פלפל שאטה
חופן כוסברה קצוצה
רבע כוס שמן זית
מלח
פלפל שחור גרוס
אופן הכנה
במחבת רחבה מחממים שמן זית מוסיפים את העגבניות ומבשלים כשתי דקות .
מוסיפים את השום ופלפל השאטה ומבשלים דקה נוספת .
מכניסים את רסק העגבניות והפפריקה פנימה ומערבבים היטב .
מוסיפים רבע כוס מים מתבלים במלח ופלפל שחור גרוס ומערבבים שוב .
מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש .
מבשלים על אש נמוכה כ5 דקות ומסדרים את הברבוניות בתוך הרוטב .
מבשלים כרבע שעה נוספת .
מפזרים כוסברה קצוצה מעל ומגישים לצד לחם טרי .
שף מיקי סויסה בן 29 בוגר תדמור הוא אחד השפים המבטיחים בישראל, נציג נבחרת ישראל בתחרויות בינלאומיות ובעל מדליות רבות. בעבר שף במסעדת "גספאצו" בהולידי אין ובמסעדות אחרות בישראל. כיום שותף ברשת מסעדות בספרד. ומשמש בנוסף כיועץ קולינרי בארץ ובחו"ל.