החומרים:
כוס אורז לבן (לא שטוף), כוס וחצי מים, כפית מלח, שתי כפות שמן
והכי חשוב - כלי עם מכסה, המתאים לבישול במיקרוגל.
ההכנה:
1. שופכים את האורז, השמן והמלח לכלי , מערבבים ומוזגים את המים.
2. מכסים את הכלי ומכניסים לבישול במיקרוגל בעוצמה ובחום הכי גבוהים למשך 15 דקות בדיוק.
3. מוציאים ומגישים.
אפשר לבשל במשך 12 דקות ולהשאיר את הסיר לנוח במיקרוגל עוד 3 - 5 דקות.
בתיאבון
בישולים עם ילדים
המתכונים מתפרסמים אחת לשבוע במדור זאטוטון בעריכת דפנה לוי
המתכונים מתפרסמים אחת לשבוע במדור זאטוטון בעריכת דפנה לוי