החומרים:
2 כוסות קמח, שקית אבקת אפיה, 7 כפות קוקוס (ניתן להמיר בקמח), חצי כוס סוכר (מותר להמיר רבע כוס סוכר לבן בסוכר חום), 5 ביצים גדולות, 3/4 כוס שמן, כוס מיץ סחוט טרי, גרידת קליפת לימון,
ההכנה:
1. מפרידים חלמונים וחלבונים, ומקציפים את החלבונים לקצף חזק.
2. בקערה נפרדשת מערבבים את החלמונים עם הסוכר, השמן והקוקוס, ובהדרגה מוסיפים את הקמח והמיץ.
3. מאחדים את החלבונים בזהירות (תנועות קיפול) עם הבצק ומזרימים את הכל לתבנית אפיה משומנת היטב.
4. אופים כחמישים דקות עד שעה בחום של 170 מעלות, ומגישים (חמה או קרה).
חיי המדף של העוגה באויר החופשי הם כיומיים - שלושה, אבל לא בטוח שבני הבית יוכלו לעמוד בפיתוי.
בתיאבון.
בישולים עם ילדים
המתכונים מתפרסמים אחת לשבוע במדור זאטוטון בעריכת דפנה לוי בעיתון העיר
המתכונים מתפרסמים אחת לשבוע במדור זאטוטון בעריכת דפנה לוי בעיתון העיר