החומרים:
חבילת ביסקוויטים פשוטים (פתי בר ודומיהם) - אם אין לכם ביסקוויטים, תוכלו להמיר בפירורי שאריות עוגה / עוגיות לא מוצלחות, או בבישקוטים, שקית אחת של פודינג (וניל או שוקולד), מיכל שמנת מתוקה, 2 כפיות סוכר, חצי כוס נס קפה (להכין מכף גדושה של נס קפה ומים רותחים), כוס חלב.
ההכנה:
1. מסדרים את הביסקוויטים בתבנית הגשה,
2. מזליפים מעט (בעזרת כף) נס קפה חם מעל הביסקוויטים - הזהרו לא להציף אותם, רק להרטיב מעט.
3. מקציפים את הפודינג, השמנת המתוקה, שתי כפיות הסוכר, וכוס החלב - בהתאם להוראות היצרן
4. מורחים מעל הביסקוויטים את הקצפת ומניחים במקרר להתקשות (לפחות שעה)
5. לפני ההגשה אפשר לקשט כיד הדימיון הטובה - באבקת קקאו ואבקת סוכר, או בסירופ שוקולד, או באגוזים, או בסוכריות צבעוניות וכו'
בתיאבון
בישולים עם ילדים המתכונים מתפרסמים אחת לשבוע במדור זאטוטון בעריכת דפנה לוי בעיתון העיר