הכנת ספגטי בולונוז טעים ביותר
במדריך זה אכתוב איך מכינים ספגטי בולנוז טעים להפליא,בפחות משעה !
מצרכים:
- ספגטי
- בשר טחון
- גמבה
- חריסה
- רוטב עגבניות
- בצל ושום
- עגבניות
* מומלץ עד מאוד להפשיר את הבשר הטחון לפני הכנת הרוטב
אופן ההכנה:
מכינים ספגטי בכמות האהובה עליכם ושמים במים הרותחים,את תהליך הספגטי עושים כמו תמיד ולכן לא אדון יותר
על ההכנת הספגטי (הוציאו כשנראה לכם מוכן).
הרוטב בולונז:
יש לחתוך 2 עגבניות וגמבה 1 לחתיכות הכי קטנות שאתם יכולים (היזהרו על האצבעות) ,ושאני אומר קטנות אני מתכוון ממש קטנות!
לשים את העגבניות והגמבה בתוספת כפית שמן זית על אש קטנה במחבת.
בנוסף לעגבניות והגמבה שכרגע מתבשלים חיתכו חצי בצל עם שום לפי הטעם (2 ראשים יעשו את העבודה) והוסיפו גם כן למחבת
כ10 דקות לאחר בישול,הכניסו את בשר הטחון עם קופסא שלמה של רוטב חריסה,וחצי קופסא של רסק עגבניות
בשלו במשך 20-30 דקות לפחות עד שהבשר טחון יראה מבושל גם מבפנים.
טיפים:אם הרוטב מתייבש מומלץ להוסיף טיפה מים בעזרת כפית.
אפשר להוסיף ואף מומלץ לאוהבי החריף - צ'ילי חריף באמצע הבישול.
התוצאה תהיה ספגטי בולונז מושלם שאפילו במסעדות הטובות ביותר לא תטעמו!
כל מה שנותר זה לאכול,זיכרו שחשוב לאכול בכל יום פחמימות (:
בתאבון.