מתכון לסופגניות מהירות שאפשר להכין כל השנה, סופגניות ללא שמרים, שלא צריך לחכות שעה ויותר להתפחה. זה מתכון לסופגניות מהירות, חלביות, שיוצאות בכל מיני צורות, שזה כידוע כל הכיף בהכנת סופגניות מהירות. סופגניות שילדים אוהבים, שאין צורך למלא בריבה או כל מילוי אחר, ואפשר לצפות אותן באבקת סוכר, בסוכר או קינמון.
סופגניות מהירות חלביות ידועות בישראל בשמן "סופגניות אשל", כי פעם הכינו סופגניות עם הילדים עם אשל, בכל מיני צורות מצחיקות. אה, כן, הן לא חייבות להיות עם אשל.
350 גרם קמח תופח (חבילה קטנה של קמח)
2 ביצים
גביע שמנת חמוצה או יוגורט, ומי שממש מתעקש- כן, גם אשל.
¼ כוס סוכר
קורט מלח
שמן לטיגון עמוק
אבקת סוכר לזרות מעל
מערבבים את כל החומרים, מחממים שמן עמוק בסיר, כשהשמן חם מאוד, לקחת כף גדושה מהתערובת ולהעביר בזהירות לשמן. לטגן כל סופגניה משני הכיוונים עד שהן מזהיבות. להוציא בעזרת כף מחוררת ולהניח על נייר סופג.
לפזר אבקת סוכר מעל ולאכול! בתיאבון. מצאו כאן גם מתכון לסופגניות חנוכה , מתכון לביבות תפוחי אדמה, מתכון לסופגניות מהירות
המאמר של בלוג מתכונים
מתכונים לחגים, מתכונים לארוחות, מתכונים טעימים, מתכונים קלים ומתכונים לקינוחים. מתכונים מסודרים לפי נושאים, לפי מרכיבים או ארוחות, לבחירתכם. רק שיהיה לבריאות.