החומרים:
פרוסות דקות (עובי של ס"מ אחד) של תפוחים, בננות ואננס, כוס קמח, כוס בירה, ביצה, שמן לטיגון (כחצי בקבוק)
ההכנה:
1. טורפים כוס קמח, ביצה וכוס בירה עד לקבלת תערובת חלקה
2. מחממים בסיר עמוק שמן
3. טובלים את פרוסות הפרי בתערובת הבירה, מנערים קלות את עודפי הבצק ומטגנים בשמן החם עד להזהבה
4. מניחים על נייר סופג ומגישים חם.
מי שלא מסתפק בקלוריות שספח הבצק, יכול לפזר על הפירות המטוגנים אבקת סוכר, או סירופ מייפל, סירופ שוקולד, דבש, קצפת, סילאו, ריבה ושאר מתוקים.
בישולים עם ילדים המתכונים מתפרסמים אחת לשבוע במדור זאטוטון בעריכת דפנה לוי בעיתון העיר