החומרים:
ניתן לפרוס מבחר עצום יש לירקות לפרוסות דקות (ס"מ אחד): תפוחי אדמה, גזר, כרובית, קישואים, דלעת, דלורית, בצל יבש, ועוד.
שמן לטיגון (כחצי בקבוק).
לבצק: כוס בירה, כוס קמח, ביצה
ההכנה:
1. מרתיחים בסיר עמוק שמן לטיגון
2. טורפים את חומרי הבצק עד לקבלת תערובת חלקה.
3. טובלים את הירקות החתוכים בתערובת הבירה ומנערים קלות להשלת עודפים
4. מטגנים בשמן חם ועמוק עד להזהבה
5. מניחים על נייר סופג ומגישים חם.
6. ניתן לאחסן במקרר עד 5 ימים, אפשר להגיש קר או לחמם במיקרו/תנור.
בישולים עם ילדים המתכונים מתפרסמים אחת לשבוע במדור זאטוטון בעריכת דפנה לוי בעיתון העיר