החומרים:
כוס אורז לבן, 2 כוסות מי ברז, בצל ירוק, בצל יבש גדול, כף רסק עגבניות, כוס עלי תרד חתוכים לרצועות, שתי שיני שום קצוצות, חצי כפית סוכר, כפית מלח, חצי כפית פלפל, רבע כוס מיץ לימון, מעט כמון, מעט שמן לטיגון.
ההכנה:
1. קוצצים דק את הבצל היבש והשום ומטגנים עד לשקיפות
2. מוסיפים את האורז ובוחשים, עד שגרגרי האורז מצופים בשמן.
3. מוסיפים את כל יתר החומרים ומבשלים על אש גבוהה תוך כדי בחישה, עד שהמים מגיעים לרתיחה.
4. מנמיכים את האש, מכסים את הסיר וממשיכים בבישול איטי כרבע שעה על הלהבה הנמוכה ביותר.
5. מכבים את האש וממתינים חמש דקות לפחות עד לפתיחת המכסה.
אופציות: ניתן להמיר את עלי התרד בעלי מנגולד טריים.
בישולים עם ילדים
המתכונים מתפרסמים אחת לשבוע במדור זאטוטון בעריכת דפנה לוי בעיתון העיר
המתכונים מתפרסמים אחת לשבוע במדור זאטוטון בעריכת דפנה לוי בעיתון העיר