כיצד לבחור סטודיו?
בבואנו לבחור סטודיו לפילאטיס נשאל את השאלות הבאות:
מהי הזמינות של מיקום הסטודיו?
סטודיו קרוב לבית או למקום העבודה יעזור לנו להתמיד יותר באימון. פעילות גופנית היא דרך חיים ושיטת הפילאטיס היא דרך חיים, זו לא שיטת תרגול שמתאמנים בה חודש ולאחר מכן מפסיקים, את הגוף צריך לתחזק בצורה תמידית ולכן חשוב שהמרחק לא יהיה זה שימנע מאיתנו להתמיד.
מהי הזמינות של השיעורים בסטודיו?
כמו כן, אם התחברנו לשיטת הפילאטיס מומלץ סטודיו שיש בו מערכת שעות רבה ומגוונת של שיעורי פילאטיס ולא רק שעתיים בשבוע (אלא אם כן ניתן להתמיד בשעתיים הללו). הרעיון הוא שניתן להשלים שיעור במידה ויש אירוע שמנע מאיתנו להגיע לשיעור.
מהם התנאים בסטודיו?
בדקו מהם התנאים בסטודיו, האם ניתן להקפיא כרטיסיה במקרה של נסיעה?, האם ניתן להשלים שיעור?, האם ניתן למכור כרטיסיה במידה ועברנו דירה לדוגמה?, לכמה זמן ההרשמה?
מהי הרמה המקצועית?
בדקו את הרמה המקצועית בסטודיו, האם המדריכים עוברים תצפיות על-ידי גורם מוסמך? האם עוברים השתלמויות רענון? מה הרקע והניסיון של המדריכים? האם יש להם הכשרה מוכרת?
מה כמות המתאמנות בקבוצה?
יש הבדל בין שיעור של עד 5 בנות בקבוצה לשיעור של 15 בנות, הדיוק הוא אחד העקרונות בשיטת פילאטיס ולמדריך עם קבוצה קטנה תהיה אפשרות טובה יותר לוודא את הדיוק בתנועות של כל מתאמן.
מהי מטרת האימון?
שאלו את עצמכם מהי מורת האימון ובדקו האם הסטודיו עונה על צרכיי וימלא את מטרתי
הכתוב הוא מנסיוני האישי כמאמן פילאטיס אם מצאתם טעות או ברצונכם להבהיר או להוסיף על הכתוב אנא כתבו לי אנא בקרו באתרינו http://www.pilatis.co.il לחיים בריאים אסף בר