... בתצוגה אנלוגית מאשר בתצוגה שבה הערכים מיוצגים על ידי מספרים.
...לקריאת תחילת המאמר תוכלו לגשת לאתר שעון דופק...
... בכל מקרה, ביחס לחסרונות, גם הם נמנים כאן ברשימה פשוטה:
- המסך עשוי פלסטיק ונשרט בקלות. חלק מהחברות כדוגמת zagg.com מוכרות מגיני שעון אך מעולם לא ניסיתי אותם.
- צג הניגוד ההופכי (inverted contrast display) אינו נראה היטב אלא כאשר הוא מוצג מול העיניים, ובחושך של אולמות ספינינג עליך להפעיל את תאורת שעון הדופק כל פעם שברצונך לראות אותו, כנראה שזה לא טוב לסוללה. זוהי כנראה המגרעת הגדולה ביותר שמצאתי אבל ניתן לפתור אותה בקלות על ידי שימוש במודלים בעלי צג אחר מזה. מכל מקום, זה נראה קול ואולי היתה זו אמת מידה שגויה למד דופק.
- ממשק המשתמש ומיקום הכפתורים רחוקים מלהיות אינטואיטיביים ולקח לי, מישהו שאוהב לשחק בגאדג'טים ובצעצועים למיניהם, יותר זמן משציפיתי עבור משהו המעוצב לחובבי טכנולוגיה ושאינם פריקים של טכנולוגיה כאחד.
- אין רכיב לנעילת כפתורים אוטומטית, עליך לעשות זאת ידנית. אם אתה שוכח לנעול אותם תוכל בטעות ללחוץ על מצב דופק לב, והסוללה תיגמר ככל ששעון הדופק ימשיך לחפש את רצועת הדופק.
- לסיכום, אמליץ על שעון הדופק סונטו Suunto T1C כמד דופק פשוט, טוב ואטרקטיבי שניתן למצוא במחירים שולים. מכל מקום, אם אתה מתכנן להשתמש בו כמכשיר אימון רציני ולא רק כשעון דופק מקסים מבחינת העיצוב שלו, הייתי ממליץ לקנות את אחד מאלה שהמסך שלהם אינו עשוי מצג הניגוד ההופכי (inverted contrast display) מכיוון שקש מדי לראות אותו במבט מהיר במהלך תרגול.
אעדכן את הפוסט הזה עם הזדקנות שעון הדופק הזה כדי לראות כמה עמיד הוא בפעילויות ספורט שונות.
סקירת שעון דופק סונטו Suunto T1C נכתבה ע"י קרלוס אדוארדו מאתר chromewalker.com ותורגמה ע"י צוות אתר שעון דופק.
קריאה מהירה של מאות עמודים בשעה הינה יכולת נפלאה המכינה למבחנים באופן אופטימלי ובזמן קצר במיוחד