מרכיבים:
שקית אפונה ירוקה יבשה
1 בצל
5 שיני שום
גזר אחד בינוני
קישוא אחד
8 כוסות מים
2 כפות אבקת מרק בטעם עוף
2 כפות שמן
2 כפות קמח
מלח ופלפל לפי הטעם
תהליך הכנה:
מכניסים את כל המרכיבים לסיר למעט הקמח השמן הפלפל והמלח,מבשלים עד אשר האפונה רכה מאוד,טוחנים את המרק והירקות עם הסטיק עד אשר מתקבל מרקם חלק, במידה והמרק סמיך מדי לדלל במים חמים,על מנת להעשיר את המרק ,ניתן לטגן את הקמח בשמן עד שיזהיב ,להוסיף את הרביכה למרק ולשפר תיבול.להגיש עם פרוסות קבנוס או עם קרוטונים.
פנינה מילוא - מאמנת לחיים מלאים בוגרת Coaching Academy באימון בסיסי ומתקדם. בוגרת גומא באימון קבוצתי. בעלת תואר שני בעבודה סוציאלית ועוסקת שנים רבות בהנחייה ובייעוץ, מאמינה ביכולתם של אנשים לשנות ולהביא לפריצת דרך בחייהם. אין מקום שהוא רחוק מדי. אין זמן שהוא מאוחר מדי.
חובבת בישול,לארח אנשים עם אוכל טעים להנאת ילדים ומבוגרים www.lifecoacher.co.il