תפריט לתזונה נכונהhttp://www.friend-doctor.co.il
ארוחות בוקר:
מתחילים את הבוקר משתית מים. שותים אותם לאט לאט.
לשתות צריך תמיד לאט אך בכמות מספקת 30 מ"ל לכל ק"ג ממשקל הגוף.(למשקל 60 ק"ג -1800 מ"ל מיים).
לאחר 2 כוסות מיים נקיים שותים כוס תה ירוק חם עם לימון או תה ורד בר.
ארוחת בוקר צריכה להבנות מחלבונים וירקות.(7.00-9.00) ביצים, חביטה, אומלט, גבינות, דגים, אגוזים, מוצרי סויה.
פורמולה מס"1 של חברת הרבולייף מחילה את כל הרכיבים הדרושים לארוחת בוקר מושלמת קלה ומזינה. ארוחת בוקר נכון לאכול בשעה ראשונה לאחר קימה. חופן של אגוזי צינובר יכולה להחליף ארוחת בוקר ראשונה ובעוד 2-3 לאכול ארוחת בוקר שניה(10.00-12.00) מחלבונים וירקות.
ארוחת צהריים:(13.00-15.00)http://www.friend-doctor.co.il
כל ארוחה לא יאחר 3 שעות מהקודמת. תבנו אותה גם מחלבונים וירקות:חזה עוף או הודו, דגים אופוים או מאודים, מוצרי סויה ללא ציפוי, מנות שועית, אדשים, אפונה. סלטים כדאי לגוון.
ארוחת צהריים שניה: (16.00-18.00)
זה הזמן לאכול פחממות. לחם מלא עם סלט; ירקות מבושלים; חומוס עם סלט; דייסות שונות.
ארוחת ערב: (18.00-20.00)
בערב, טוב לאכול דברי חלב כי זה הזמן שקלציום נקלט הכי טוב. במוצרי חלב פחות מ5% אין קלציום. בארוחה הזאת עם דברי חלב טוב לאכול מלפפונים.
פרות עדיף לאכול בין הארוחות. 11.00, 14.00, 17.00, 19.00 . כל פעם אוכלים רק פרי אחד. אלו, שהסוכר שלהם גבוה או גבולי צריכים לבחור פרות עם אינדקס גלוקמי נמוך.
לא כדאי לדלג על ארוחות. אם אין אפשרות לארוחה תוכלו אגוזים או קוקטל חלבוני של חברה טובה.
תשתדלו כל ארוחה ללוות עם סלט מיקרות טריים לאנשים עם מערכת העיקול טובה ולאלו שאינם יכולים לאכול ירקות טריים תוכלו מעודיים או אפויים.
אנא על תחשבו, שירקות לסלט, זה רק מלפפונים ועגבניות. לפניכם רשימת מרכבים לסלטים:
פתרוזיליה ירק ושורש, כוסברה, שמיר, סלרי שורש, תרד, ברוקולי, עלי סלק, רוקת, רשד, כרובית, אבוקדו, כרוב, קולרבי, פלפלים, לפת, סלק, גזר, תפוחי עץ ירוקים, חזרת, ארטישוק, ארטישוק ירושלמי, שומר, אפונה ירוקה טריה, צנון וצנונית , זרעים מונבטים וכ"ו.
http://www.friend-doctor.co.ilRC HOM Weksler Fruma Shifra -הומאופתית קלאסית עם הרבה ניסיון. http://www.friend-doctor.co.il
>