דף הבית  >> 
 >> 

הרשם  |  התחבר


לפת כבושה 

מאת    [ 11/12/2006 ]

מילים במאמר: 121   [ נצפה 21383 פעמים ]

תחילת החורף היא העונה הטובה ביותר לכבישת לפת, ופקעות הלפת פריכות וטעימות ביותר בעונה זו.
כבישת לפת היא פעולה קלה ומהירה והלפת מוכנה למאכל כבר לאחר ימים ספורים.

המצרכים:

6 לפתות בגודל בינוני (להשתדל לבחור את הפריכות ביותר, ללא פגמים חיצונים ולא את הגדולות מדי)

2 סלקים בגודל בינוני

2 כוס חומץ

חצי כוס לימון סחוט

6 כפות מלח

4 כוסות מים

צנצנת גדולה

5 שיני שום קלופות

תהליך ההכנה:

חותכים את הלפת והסלק לפלחים (חצאים ואז פורסים שוב לפרוסות בעובי בינוני), מכניסים לצנצנת יחד עם שיני השום, המלח, מיץ הלימון, החומץ והמלח. מערבבים היטב וסוגרים את הצנצנת.

חשוב לזכור כי הלפת מייצרת תסיסה קלה ולכן יש לוודא כי הצנצנת איננה אטומה לגמרי ומאפשרת יציאת אוויר במידת הצורך. הלפת מוכנה למאכל לאחר ימים ספורים, ועם חלוף הזמן דרגת החמיצות שלה עולה.

בתיאבון!

זמן הכנות:זמן בישול:סה"כ זמן הכנה:


יצחק מורנו הינו המנהל בפועל של חברת מורנו'ס - שיווק באינטרנט וקידום אתרים המתמחה בפתרונות שיווק כוללים ברשת האינטרנט.



מאמרים חדשים מומלצים: 

חשיבות היוגה לאיזון אורח חיים יושבני  -  מאת: מיכל פן מומחה
היתרונות של עיצוב בית בצורת L -  מאת: פיטר קלייזמר מומחה
לגלות, לטפח, להצליח: חשיבות מימוש פוטנציאל הכישרון לילדים עם צרכים מיוחדים -  מאת: עמית קניגשטיין מומחה
המדריך לניהול כלכלת משק בית עם טיפים ועצות לניהול תקציב -  מאת: נדב טל מומחה
חשבתם שרכב חשמלי פוטר מטיפולים.. תחשבו שוב -  מאת: יואב ציפרוט מומחה
מה הסיבה לבעיות האיכות בעולם -  מאת: חנן מלין מומחה
מערכת יחסים רעילה- איך תזהו מניפולציות רגשיות ותתמודדו איתם  -  מאת: חגית לביא מומחה
לימודים במלחמה | איך ללמוד ולהישאר מרוכז בזמן מלחמה -  מאת: דניאל פאר
אימא אני מפחד' הדרכה להורים כיצד תוכלו לנווט את קשיי 'מצב המלחמה'? -  מאת: רזיאל פריגן פריגן מומחה
הדרך שבה AI (בינה מלאכותית) ממלאת את העולם בזבל דיגיטלי -  מאת: Michael - Micha Shafir מומחה

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

©2022 כל הזכויות שמורות

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים

לכותבי מאמרים:
פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
תנאי שימוש במאמרים



מאמרים בפייסבוק   מאמרים בטוויטר   מאמרים ביוטיוב