מטבחים
מטבחים הם המקום שבו אנשים מכינים אוכל. מוזר לגלות, אם כך, שהרבה אנשים נוטים להזניח מטבחים ולהפוך אותם לחדר שהם לא היו מיועדים לו- חדר ניהול חשבונות על שולחן האוכל, אירוח חברתי בכיסאות מאולתרים בתוך המטבח ואפילו איזור משחקים לילדים הקטנים.
הדבר הזה מזלזל גם בייעוד של המטבחים ובסופו של דבר מזלזל גם בגוף שלנו- האפשרות להכין בתוך מטבחים שכאלה אוכל הוא קרוב לבלתי אפשרי כי החוויה בתוך המטבח הופכת להיות לא נעימה ולא אפשרית בעליל- הניסיון לעשות את דרכנו בין כל החפצים (יהיו אלה כסאות, צעצועים או ניירת משרדית שצריך לשמור עליה ללא פגע) יכולה לתסכל גם את הרגועים שבנו ולהפוך את תהליך הכנת האוכל לבלתי נסבל.
מטבחים צריכים להיות פשוטים- הם צריכים להיות מסודרים ונקיים ולהכיל מספיק מקום כדי שנוכל לעבוד בו בקלות. מטבחים שמבולגנים ומלאים בדברים שאנחנו אף פעם לא משתמשים בהם רק עשויים לתסכל אותנו (במיוחד אם הכל נשפך לנו באמצע כשניסינו להגיע לאיזה שהוא כלי או חומר גלם).
מטבחים צריכים לקדש את החוויה של הכנת האוכל ולהפוך את הכנת האוכל למשהו מהנה ואפילו כיפי.
הוא צריך להזכיר לנו שהגוף שלנו חשוב לנו כדי שנוכל להשקיע את מלוא תשומת הלב באוכל שאנחנו מכינים לנו (או לאחרים) כדי שנוכל להתענג על הסעודה.
מטבחים עוזרים לנו, ע"י בישול האוכל של עצמנו, להכיר את עצמנו- להכיר איזה מאכלים מזינים אותנו, איזה מזיקים לנו ובאיזו כמות אנחנו יכולים לסבול כל דבר לפני שנרצה להקיא את הנשמה שלנו. מטבחים הם המקום שבו אנחנו מכינים אוכל אז מן הראוי ומן הרצוי שנתייחס אל המקום עם הכבוד שמגיע לו.