ריהוט למסעדות
ריהוט למסעדות זה אחד ההשקעות העיקריות של כל בעל עסק קולנירני, בין אם הוא מנהל מסעדת יוקרה, בית קפה, מסעדת פועלים או אפילו גלידריה- ריהוט למסעדות הוא חובה. להלן טיפים והמלצות לרכישת ריהוט למסעדות:
ריהוט למסעדות: התאמת הריהוט לאופי המקום - לכל עסק קולינארי יש את האופיי שלו: אוכל ביתי, אוכל בריא, מטבח איטלקי או מטבח אסיאתי. ריהוט למסעדות צריך להשתלב בעיצוב הכללי של המסעדה על פי הקונספט המרכזי (אם מדובר על מסעדה המתמחה במנות אסיאתיות אוריינטליות, אז מן הסתם הריהוט צריך להיות ריהוט מיובא מהמזרח או דמוי ריהוט מהמזר. אם המסעדה מתפארת בסגנון האיטלקי המקורי, הריהוט צריך להראות כאילו הוא יוצר בכפר איטלקי קלאסי ועוד.
ריהוט למסעדות : העיקר שיהיה נוח - אנשים באים למסעדות לא רק בגלל האוכל. כן כן, כיום כשניתן להזמין משלוחים לכל מקום, אנשים הולכים למסעדות גם בשביל לצאת, להנות מהחברה, לראות ולהראות, להרגע ובעיקר - כדי לבלות. אם הריהוט לא יהיה נוח, הם לא יהנו נקודה. כדי להבטיח שביעות רצון של לקוחות, יש צורך ברכישת ריהוט למסעדות שמשלב נוחות עם סגנון.
ריהוט למסעדות: העיקר העמידות - ריהוט של בתי עסק המתמחים במזון ושתיה הוא ריהוט אשר מועד לפורענות. החל ממלצריות מעופפות, דרך ילדים ש"משחקים עם האוכל" ועד לטעות אנוש קטנה של הסועד הכי מנומס בחדר בכדי לשפוך מנה חמה, אפילו רותחת, מלאת שמן, חומרי טעם וצבע על השולחן והכיסאות. ריהוט למסעדות צריך להיות עמיד מפני כל המפגעים האפשריים.
ריהוט למסעדות: שיראה יפה כי "אוכלים עם העיניים" - ושוב אנו חוזרים לנושא אותו הזכרנו מוקדם יותר - אנשים יוצאים למסעדות ובתי קפה בכדי לבלות. ריהוט משרדי אשר נראה טוב (אופנתי, אסתטי, טרנדי, מפנק וכו'), מייצר אווירה נעימה בחדר. אנשים נכנסים למסעדות בפעם הראשונה ועוד לפני שהם יודעים מה כלול בטפריט ומה טווח המחירים - הם מעיפים מבט ובוחנים את הריהוט.