פירות יבשים במילוי קרם מסקרפונה ושקדים
חומרים :
50 גרם משמשים מיובשים
50 גרם תאנים מיובשות
50 גרם שזיפים מיובשים
250 גרם גבינת מסקרפונה
2 כפות אבקת סוכר
חצי כפית קינמון
רבע כפית ציפורן טחון
50 גרם שקדים קלויים וקצוצים
חצי כוס יין אדום מתוק
אופן הכנה
בקערה מערבבים את גבינת המסקרפונה עם אבקת הסוכר הקינמון הציפורן והשקדים ומעבירים לשק זילוף .
בעזרת סכין פותחים חלק מהפרי ובעזרת האצבע יוצרים כיס קטן.
ממלאים את הפירות במילוי המסקרפונה ומעבירים למקרר .
לפני ההגשה מטפטפים מעט יין אדום מתוק ומכניסים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות למשך כ 5 דקות מוציאים ומגישים כמנה ראשונה .
שף מיקי סויסה בן 29 בוגר תדמור הוא אחד השפים המבטיחים בישראל, נציג נבחרת ישראל בתחרויות בינלאומיות ובעל מדליות רבות. בעבר שף במסעדת "גספאצו" בהולידי אין ובמסעדות אחרות בישראל. כיום שותף ברשת מסעדות בספרד. ומשמש בנוסף כיועץ קולינרי בארץ ובחו"ל.