מטבחים
מטבחים לעיתים הם לא רק מקום להכין בו אוכל. הם מקום לאמנות- האפשרות לשלב כל כך הרבה צבעים, טעמים, ריחו וצורות הכנה והגשה הופכים את הארוחות שאנחנו מכינים מסתם אוכל ליצירות פאר של ממש (עבור אנשים מסוימים שהופכים את זה למקצוע זה ממש העניין- שפים למיניהם). מטבחים מזמן הפכו מצורך למותרות. מאז שהפסקנו לגדל בעצמנו את המזון ולחפש אוכל כל יום מחדש ומאז המהפכה התעשייתית שמגדלת אוכל בצורה המונית, חומרי גלם שונים הפכו להיות הרבה יותר זמינים לנו, דבר שמאפשר לנו להכין אוכל הרבה יותר בקלות.
בעוד בעבר לא היינו יכולים להשיג חומרי גלם מסוימים בגלל מרחקים גיאוגרפיים או בגלל חוסר יכולת לגדל או למצוא, עכשיו הכל זמין לנו בסופר-מרקט. אוכל הפך מצורך שבו אנחנו מסתפקים במה שיש למותרות שבה הכל פתוח והאפשרויות רבות- אנחנו יכולים להכין לעצמנו את כל סוגי האוכל שרק נוכל לחשוב עליהם. ביחד עם אלפי מתכונים ועוד יותר אפשרויות לגיוון של כל מתכון כל ארוחה בהחלט שונה אחת מהשני והופכת לסעודה בפני עצמה.
מטבחים הם המקום שלנו להתנסות- הם המקום שלנו ללמוד מה מזין אותנו ומה מזיק לנו, וגם מה טעים ומה לא טעים. בתוך מטבחים יש לנו את החופש המלא להתנסות ולראות באיזה אופן האוכל שאנחנו מכינים הוא הכי טעים- יש לנו את ההזדמנות לשלב את כל הטעמים והצבעים והריחות שאנחנו רק רוצים כדי ליצור סעודות לנו וליקרים לנו. מטבחים הם מקום שבו אנחנו יכולים לתת דרור לתאוות שלנו וליצור לעצמנו ארוחה שמשביעה אותנו גם מנטאלית וגם פיזית.
מטבחים הם המקום שלנו להתנסות ולהפוך כל חומר גלם פשוט לסעודת פאר ענקית.
עוד על מטבחים ניתן למצוא באתר ארן מטבחים